Γιούλη Ηλιοπούλου: H θεατρική επιστροφή της «προξενήτρας» του '96

Γιούλη Ηλιοπούλου: H θεατρική επιστροφή της «προξενήτρας» του '96 -Δείτε πώς είναι σήμερα

Τη Γιούλη Ηλιοπούλου τη γνωρίσαμε το 1996 όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά η εκπομπή «Λογοδοσμένοι».

H πρώην παρουσιάστρια έγινε γνωστή ως τηλεοπτική προξενήτρα τη δεκαετία του ’90 και υπήρξε για χρόνια το αντίπαλο δέος της εκπομπής «Χρυσό Κουφέτο» με την Αννίτα Πάνια.

Σήμερα η Γιούλη Ηλιοπούλου απέχει συνειδητά από τα τηλεοπτικά δρώμενα και τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με την υποκριτική, τη σκηνοθεσία και τη συγγραφή βιβλίων ενώ το βράδυ της Πέμπτης ανέβηκε στη σκηνή του θέατρου Γράβας στην παράσταση σε σκηνοθεσία Τάκη Παπαματθαίου, «Χορεύοντας με τη θύελλα».

Βασισμένη στο νέο έργο του πολυβραβευμένου θεατρικού συγγραφέα Peter Quilter, πρόκειται για κωμωδία για δυο αντίθετα πλάσματα που προσπαθούν να συνδεθούν σε έναν μοναχικό κόσμο κατά τη διάρκεια μια θύελλας. Μια συγκινητική και συχνά ξεκαρδιστική ιστορία συντροφικότητας, άφθονου γέλιου και δακρύων, κρασιού, χορού και πίτσας.

Η πρώην παρουσιάστρια, όπως μπορείτε να δείτε, δεν έχει αλλάξει πολύ και ο χρόνος είναι φίλος της.

Το 2021 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον Αντώνη Μαρκόγιαννη μετά από 14 χρόνια σχέσης. Η ίδια είναι δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται φωτογραφίες της, ενώ έχει κάνει και κάποιες δημόσιες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Γιούλη Ηλιοπούλου: