Κάρα Ντελεβίν: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την μάχη της με το αλκοόλ -«Μέθυσα πρώτη φορά στα 8 μου»

Κάρα Ντελεβίν: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την μάχη της με το αλκοόλ -«Μέθυσα πρώτη φορά στα 8 μου»

Για τον εθισμό της στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες μίλησε το μοντέλο και ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν.

Η 31χρονη σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Sunday Times», στις 7 Ιουλίου αναφέρθηκε στην μάχη της με το αλκοόλ, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της απεξάρτησής της, αλλά και στην πρώτη φορά που μέθυσε.

Η ηθοποιός του «Suicide Squad», ανακάλεσε στην μνήμη της την πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με το αλκοόλ. Όπως είπε η ίδια, βρισκόταν στον γάμο της θείας της, το 2001, σε ηλικία μόλις οκτώ ετών.

«Μέθυσα εκείνη τη μέρα», είπε. «Ήμουν οκτώ ετών, τι τρελή ηλικία να μεθύσεις».

Νέα εποχή για την Κάρα Ντελεβίν

Η Κάρα Ντελεβίν, η οποία είναι νηφάλια από το 2022, παραδέχτηκε ότι στράφηκε σε ουσίες νομίζοντας πως θα βοηθηθεί στις δύσκολες στιγμές.

«Πίστευα ότι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ θα με βοηθούσαν να ανταπεξέλθω, αλλά δεν το έκαναν, το αντίθετο, με έκαναν να νιώθω στεναχώρια και καταθλιπτικό συναίσθημα. Τώρα νιώθω ότι έχω πάρει πίσω την δύναμή μου και δεν ασκεί κανείς έλεγχο στην ζωή μου».

Φωτογραφία/Instagram

Ωστόσο, η ίδια πρόσθεσε πως παρά την σκληρή μάχη που έδωσε κατά τη διάρκεια της απεξάρτησης, δεν ενοχλείται όταν βρίσκεται δίπλα σε άλλους οι οποίοι καταναλώνουν αλκοόλ, όπως για παράδειγμα σε πάρτι ή φεστιβάλ.

Φωτογραφία/Instagram

Μάλιστα όπως είπε, τον περασμένο μήνα, παρακολούθησε το Φεστιβάλ Glastonbury στην Αγγλία εντελώς νηφάλια.

Η Κάρα Ντελεβίν αναφέρθηκε ακόμη και στην φωτιά που ξέσπασε με αποτέλεσμα να καταστρέψει ολοσχαιρώς την έπαυλή της στο Λος Άντζελες, αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων, λέγοντας πως αν αυτό είχε συμβεί παλαιότερα -όταν έκανε κατάχρηση ουσιών- σίγουρα θα το αντιμετώπιζε πίνοντας αλκοόλ.

«Είναι χάλια, αλλά όλοι ήταν ασφαλείς και, όπως οτιδήποτε άλλο, αν δεν ήμουν νηφάλια θα εξακολουθούσα να ταλαιπωρούμαι», είπε.

Η ίδια μιλώντας για την απεξάρτηση, παραδέχτηκε πως έχει γίνει πιο «σταθερή» και πιο «ήρεμη», παρόλο που ήταν κάτι φοβερά δύσκολο για εκείνη.

«Δεν ήταν εύκολο, αλλά ποτέ δεν υπήρξαν στιγμές που να πω, ''δεν αξίζει τον κόπο''. Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο».

Τέλος, αφού πέρασε από ένα πρόγραμμα θεραπείας 12 βημάτων το 2023, η σταρ του «Only Murders in the Building» αποκάλυψε επίσης ότι σχεδίαζε να αφαιρέσει οριστικά τα τατουάζ της για να σηματοδοτήσει μια «νέα αρχή» των «νέων ξεκινημάτων» της.