Η Diane von Furstenberg με τον σύζυγό της

Οι διακοπές της Νταϊάν φον Φούρστενμπεργκ στα ελληνικά νησιά -Με οικογένεια και stars του Χόλιγουντ

Η Diane von Fürstenberg επέλεξε να περάσει τις διακοπές της στην Ελλάδα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και το μοιράστηκε μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας βρέθηκε στα όμορφα ελληνικά νησιά μαζί με τον σύζυγό της και δισεκατομμυριούχο Μπάρι Ντίλερ, την οικοένειά της αλλά και με ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε η  Diane von Fürstenberg βρίσκονται και οι ηθοποιοί Γούντι Χάρελσον και Μάθιου Μακόναχι. Ο τελευταίος μάλιστα, εντοπίστηκε πριν από λίγες μέρες στην Αντίπαρο την οποία έχει επισκεφτεί αρκετές φορές και στο παρελθόν. Εξάλλου, δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στην Ελλάδα.

Οι στιγμές από τις διακοπές της Diane von Fürstenberg

Μάθιου ΜακΚόναχι
Γούντι Χάρελσον

Η  Diane von Fürstenberg ξεκίνησε το tour της από την Κω όπου επισκέφτηκε αρκετά από τα ιστορικά αξιοθέατα του νησιού και συγκεκριμένα το Ασκληπείο και τη Ρωμαϊκή οικία. Η ίδια γράφει στην λεζάντα της ανάρτησης: « Κως, Ελλάδα. Επίσκεψη σε:

Το Ασκληπιείο (5ος αιώνας π.Χ.) - το σημείο όπου ο Ιπποκράτης ίδρυσε την πρώτη Σχολή Ιατρικής στην ιστορία.

Ρωμαϊκός Οίκος (2ος αιώνας μ.Χ.)

Η επόμενη στάση της σχεδιάστριας μόδας έγινε στη Νίσυρο που είναι επίσης στα Δωδεκάνησα και φάνηκε να εντυπωσιάζει την Diane von Fürstenberg. Στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε έγραψε χαρακτηριστικά: «ΕΥΤΥΧΙΑ. Το όμορφο ηφαιστειακό νησί της Νισύρου»

Νίσυρος

Συνεχίζοντας στα Δωδεκάνησα, πέρασε και από την Αστυπάλαια όπου εξερεύνησε το νησί και μοιράστηκε τις στιγμές της από ένα όμορφο κυριακάτικο απόγευμα.

Η περιήγηση της  Diane von Fürstenberg δεν σταματάει εδώ. Η Σίφνος είναι η επόμενη στάση για την σχεδιάστρια όπου επισκέφτηκε τα χωριά και τα μαγαζιά του νησιού εκτιμώντας και τα τοπικά γλυκά του.

Την ίδια στιγμή, η  Diane von Fürstenberg ανάρτησε και μερικές φωτογραφίες επάνω σε ένα πολυτελές γιοτ, το οποίο όπως φαίνεται χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις της από νησί σε νησί.

Η περιήγηση της Diane von Fürstenbergτελειώνει στις Σπέτσες με την ίδια να μοιράζεται αρκετές φωτογραφίες από τα αξιοθέατα και τον πολιτισμό του νησιού. Μάλιστα η ίδια γράφει στην λεζάντα: «Τέλος μίας υπέροχης μέρας στις Σπέτσες».