Γιούλικα Σκαφιδά

Γιούλικα Σκαφιδά: Οι πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με τον γιο της στο Instagram

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Γιούλικα Σκαφιδά φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της.

Η γνωστή ηθοποιός, Γιούλικα Σκαφιδά, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου δημοσιεύοντας στο Instagram δύο φωτογραφίες της με την φουσκωμένη κοιλιά της.

Την ανακοίνωση για τη γέννηση του γιου της έκανε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» στις 24 Νοεμβρίου. «H Γιούλικα Σκαφιδά έγινε μαμά. Είναι όλοι καλά στο μαιευτήριο δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά από τις φωτογραφίες θέλω να σας πω ότι το μεγαλύτερό της ταλέντο θα το ανακαλύψει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μας βλέπει με το μωράκι αγκαλιά. Φυσικά και πήρα την άδεια για να το ανακοινώσω» είπε χαρακτηριστικά.

Γιούλικα Σκαφιδά: Οι πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με τον γιο της στο Instagram

Η Γιούλικα Σκαφιδά έκανε την πρώτη ανάρτηση με τον γιο της αγκαλιά στo Ιnstagram.

«Επιστρέφουμε σπίτι. Με τη βαλίτσα μας γεμάτη αγάπη, χαρά και ευγνωμοσύνη. Για όλα. Για όλα όσα μαγικά συνέβησαν τους τελευταίους 9 μήνες και όλα τα μαγικά που θα συμβούν όσο ο χρόνος θα κυλάει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου που τα έκαναν όλα να φαίνονται τόσο εύκολα και όμορφα και απλά. (Το επόμενο μας στοίχημα @makrakisivf είναι να τρέξουμε τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας κάτω από 2 ώρες).

Στη μαία μας που ήταν ουσιαστικά δίπλα μας όλους αυτούς τους μήνες και έχει πάντα το κινητό ανοιχτό. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο @mitera.gr και σε όλο το προσωπικό για την αγάπη και την στήριξη, που έκανε την εμπειρία αυτής της γέννας μοναδική. Πόση χαρά και αγάπη μοίρασε ένα μωρό, ποτέ μου δεν το είχα φανταστεί!», έγραψε.