Φωτογραφία: Instagram/@elenikarakasi

Η Ελένη Καρακάση ποζάρει με μαγιό και δείχνει το πραγματικό σώμα της -«Δεν έχω φίλτρα, δεν είμαι τέλεια, αλλά νιώθω υπέροχα»

Η Ελένη Καρακάση έκανε μια άκρως καλοκαιρινή δημοσίευση.

Συγκεκριμένα, φόρεσε το μπικίνι της, επιλέγοντας να κάνει έναν συνδυασμό δύο χρωμάτων, του κλασικού λευκού και του κλασικού μαύρου, και φωτογραφήθηκε με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Νάξου, σε μια μαγική αμμουδερή παραλία και υπέροχα νερά.

Ο συνδυασμός του μαύρου με του λευκού είναι κομψός και διαχρονικός. Συνδυάζει δύο κλασικά χρώματα που όλες έχουμε στις συλλογές μας και αυτομάτως από δύο μπικίνι μπορείτε ως δια μαγείας να «αποκτήσετε» ακόμη δύο συνδυάζοντας τα σλιπ με τα σουτιέν του μπικίνι εναλλάξ.

Η φωτογραφία της Ελένης Καρακάση με μπικίνι

Η Ελένη Καρακάση φωτογραφήθηκε με το κινητό της, με φόντο την αμμουδερή παραλία της Νάξου και το ηλιοβασίλεμα και φρόντισε να στείλει και ένα πολύ ωραίο μήνυμα.

«Εγώ φωτογραφίζω το ηλιοβασίλεμα κι η Μαρία Αντουλινάκη εμένα. Δεν έχω φίλτρα, δεν είμαι τέλεια, αλλά νιώθω υπέροχα» έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Η ηθοποιός, Ελένη Καρακάση, είχε δώσει στο παρελθόν μια συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα για το περιοδικό 7 Μέρες TV αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στις αυξομειώσεις του βάρους της.

«Πέρασα διάφορα στάδια. Όταν τελείωσα το σχολείο είχα φτάσει στα 100 κιλά. Ξεκίνησα μια θερμιδομετρική δίαιτα. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια είχα πάει 85 κιλά και έπειτα κοντά στα 70. Με συνεχή δίαιτα είχα φθάσει 49 κιλά. Κοίταζα τον εαυτό μου στον καθρέπτη και έβλεπα τον άνθρωπο που ήταν στα 85 ή 100 κιλά. Δεν διέκρινα πού είχα φτάσει. Δεν παρατηρούσα ότι ήμουν πετσί και κόκαλο. Μου έδειχναν φωτογραφίες και μου έλεγαν «αυτή είσαι» και δεν το πίστευα. Φαντάσου ότι δεν ήταν καν στο σκαρί μου τα τόσα λίγα κιλά. Αντιλαμβάνεσαι πόσο αδύναμη φαινόμουν. Μέσα σε ένα χρόνο έχασα 36 κιλά. Τη μια χρονιά αρραβωνιαζόταν ο ξάδερφός μου και δεν έβρισκα ρούχα λόγω πάχους και την επόμενη παντρευόταν μια φίλη μου και πάλι λόγω αδυναμίας δεν έβρισκα ρούχο. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν είναι φυσιολογικό. Ψώνιζα πια από τα παιδικά. Δεν ένιωθα καλά με την υγεία μου. Δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου, είχα τρομερές κρυάδες.»

«Έμαθα να τρέφομαι σωστά και να προσέχω τον εαυτό μου περίπου στα 40 μου. Σε μια κακή χρονιά, όπου δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, γιατί δεν είχα δουλειά, έβλεπα ότι έπαιρνα κιλά γιατί ξέσπαγα στο φαγητό. Τότε μπήκα στη διαδικασία να πάω στη διαιτολόγο Ισμήνη Λιβανού και να ακολουθήσω το πρόγραμμά της. Με βοήθησε πάρα πολύ. Ίσως ήταν η δική μου στιγμή».