Φωτογραφία: Instagram/@antigonekouloukakos

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ποζάρει στον καθρέπτη της με ένα t-shirt και το εσώρουχό της

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από τον καθρέπτη του σπιτιού της, φορώντας μόνο ένα t-shirt και ένα μαύρο εσώρουχο.

Η Ιουλία από τη Γη Της Ελιάς διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς έχει φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Νίκο Ράικο, και μάλιστα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά της.

Ενώ το τελευταίο διάστημα την έχουμε συνηθίσει σε φωτογραφίες με τον γιο της, από βόλτες τους αλλά και από κοινές στιγμές τους στο σπίτι, αυτή τη φορά η Αντιγόνη Κουλουκάκου φόρεσε τα καλά της καθώς παραβρέθηκε σε event, και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το beauty look της.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με ένα t-shirt και το εσώρουχό της

Συγκεκριμένα η ηθοποιός φωτογραφήθηκε στον καθρέπτη του σπιτιού της, πριν και μετά το μακιγιάζ της. Στις φωτογραφίες ποζάρει με ελεύθερα τα μαλλιά της και φορώντας ένα λευκό t-shirt με ένα μαύρο εσώρουχο.

Στις πρώτες φωτογραφίες φαίνεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ ενώ στις επόμενες έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το λαμπερό αποτέλεσμα του make up της.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μετά τη γέννηση του γιου της είχε μιλήσει για την απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης και όπως φαίνεται και από τις πρόσφατες φωτογραφίες της, είναι σε πολύ καλή φόρμα.

«Επειδή είναι λίγο ευαίσθητο αυτό το θέμα δε θέλω ούτε να στενοχωρηθείτε, ούτε να απογοητεύεστε όσες ακόμα δεν έχετε χάσει τα κιλά σας» είχε πει και συνέχιζε:

«Εγώ είμαι και μια ιδιάζουσα περίπτωση γιατί έχω έναν ψηλόλιγνο σκελετό και δεν πήρα και πολλά κιλά. Πήρα 12 κιλά, 3,5 γεννήθηκε ο γιος μου. Οπότε είναι λίγο φυσιολογικό να επανέλθω στον μήνα επάνω, αλλά χωρίς προσπάθεια».