Μελετης Ηλίας

Η κόρη του Μελέτη Ηλία έγινε 12 ετών -Η Κοραλένια ψήλωσε πολύ

Μια σεριά από τρυφερές φωτογραφίες, αφιερωμένες στην κόρη του, δημοσίευσε ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας, μιας και γιόρτασε τα 12α γενέθλιά της.

O ηθοποιός, έγινε ευρέως αγαπητός και στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Το Σόι Σου» ενώ η σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά μας χρόνια» τον έβαλε για τα καλά στις καρδιές των θαυμαστών.

Ο Μελέτης Ηλίας είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μάλιστα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του στο προφίλ του στο Instagram, από τα θεατρικά και τηλεοπτικά του projects, αλλά και από στιγμές με την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στην οικογένειά του και μάλιστα, σε συνέντευξή του στο Bovary.gr έχει δηλώσει «Αν ήμουν ελεύθερος θα ήμουν πολύ πιο ανέμελος. Αλλά από την στιγμή που επέλεξα να κάνω οικογένεια, είναι πολύ πιο πολύτιμο αυτό που έχω στήσει από οποιαδήποτε μορφή ανεμελιάς ή γνωριμιών.»

Αυτή τη φορά, η κόρη του, Κοραλένια, είχε την τιμητική της μιας και γιόρτασε τα 12α γενέθλιά της. Ο περήφανος μπαμπάς δημοσίευσε σε Instagram Story μια σειρά φωτογραφιών από τον χώρο που πραγματοποιήθηκε το party και η μικρή Κοραλένια φαίνεται πιο χαρούμενη από ποτέ.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Μελέτης Ηλίας για τα 12α γενέθλια της κόρης του

 Φωτογραφία: Instagram/@meletis_ilias
Φωτογραφία: Instagram/@meletis_ilias
 Φωτογραφία: Instagram/@meletis_ilias