Καλλιρόη Μυριαγκού

H Καλλιρρόη Μυριαγκού με την αδελφή, την ανιψιά και τη μητέρα της -Στην πρεμιέρα της παράστασής της

Με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της έκανε επίσημη πρεμιέρα η Καλλιρόη Μυριαγκού με την παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» στο θέατρο Μικρό Χορν.

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξσπηρ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα έργα παιδιών και ενηλίκων.  Στον ρόλο του Μάστορα Πάτου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και στο ρόλο της Τιτάνιας, της βασίλισσας των Ξωτικών, η Καλλιρρόη Μυριαγκού.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού, που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» στον ρόλο της Ματίνας Μανταρινάκη, είχε στο πλευρό της, τη μητέρα της, την αδελφή της, αλλά και την όμορφη νεαρή ανιψιά της.

H Καλλιρρόη Μυριαγκού με την αδελφή , την ανιψιά και τη μητέρα της -Στην πρεμιέρα της παράστασής της

Η τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 τις σεζόν 1998-1999 και 1999-2000 και μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται σε επανάληψη. Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές και οι χαρακτήρες της έχουν αφήσει εποχή.

Εκτός από τους πρωταγωνιστές Κωνσταντίνο Κατακουζηνό (Χάρη Ρώμα) και Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου), οι ηθοποιοί της σειράς που συμμετείχαν αγαπήθηκαν πολύ και χάρισαν viral ατάκες που ακόμα θυμόμαστε. Οπως ο ρόλος της Ματίνας Μανταρινάκη, κατά κόσμον Καλλιρρόη Μυριαγκού, λίγο ντεμοντέ, λίγο συντηρητική, άφησε το δικό της αποτύπωμα στην εξαιρετικά πετυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξσπηρ όπου τη σκηνοθεσία και τη διασκευή για τα παιδιά υπογράφει ο Δημήτρης Αδάμης. 

Στην επίσημη πρεμιέρα της που έγινε στο θέατρο Μικρό Χορν ήταν στο πλευρό της η οικογένειά της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Φωτογραφία: NDP photo agency