Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με την Βασιλική Μιλλούση και τη νεογέννητη κόρη τους

Γονείς έγιναν για πρώτη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση και ο ευτυχής μπαμπάς μοιράστηκε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Το ζευγάρι αθλητών απέκτησε μια υγιέστατη κορούλα, την οποία έφερε χθες στον κόσμο η γνωστή αθλήτρια. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μοιράστηκε, μάλιστα, την πρώτη τους φωτογραφία ως οικογένεια. Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης ανέβασε στο Facebook και τοInstagram τους δύο τους που είναι στο κρεβάτι του μαιευτηρίου και κρατούν το νεογέννητο μωράκι τους.

Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα».

Τα likes έπεσαν βροχή φτάνοντας τις 38 χιλιάδες ενώ τα σχόλια των φαν είναι υπέροχα.

Να τους ζήσει!