Η Μαρία Τζομπανάκη νύφη

Η Μαρία Τζομπανάκη γιορτάζει την 7η επέτειο του γάμου της -Οι φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα

Η Μαρία Τζομπανάκη γιορτάζει την 7η επέτειο του γάμου της.

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Τζομπανάκη και ο Γιάννης Βάλβης παντρεύτηκαν στο Ρέθυμνο στις 16 Σεπτεμβρίου του 2016.

Με αφορμή την επέτειο του γάμου της, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες του γάμου της, από το μυστήριο και από το γλέντι.

«Σαν σήμερα. Χρόνια 7…!» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της όπου τη βλέπουμε με τον σύζυγό της, αλλά και τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη.

Η Μαρία Τζομπανάκη γιορτάζει την 7η επέτειο του γάμου της -Οι φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα

Η Μαρία Τζομπανάκη παντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη τον Σεπτέμβριο του 2016, ύστερα από έναν χρόνο γνωριμίας, στον τόπο καταγωγής της, την Κρήτη, συγκεκριμένα στο γραφικό εκκλησάκι του Άη – Δημήτρη στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου, το αγαπημένο χωριό της ηθοποιού.

Στον γαμπρό την παρέδωσε ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης -τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον επίσης ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη- και φορούσε ένα εντυπωσιακό δαντελένιο νυφικό αλλά και ένα στεφάνι που έκλεβε την παράσταση.

«Ο άντρας μου είναι Έλληνας αλλά από 18 χρονών ζει στην Αμερική. Πράγματι, ο Γιάννης για μένα εκφράζει τη δεύτερη ευκαιρία. Είναι ένας άνθρωπος που αισθάνομαι ότι τον ξέρω όλη μου την ζωή. Γνωριστήκαμε το '15 και το '16 παντρευτήκαμε. Είναι πάρα πολύ καλός, υπομονετικός. Είναι επιστήμονας, ένα διαφορετικό μυαλό δηλαδή, κι έτσι ισορροπούμε» ανέφερε σχετικά με τον σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη, σε συνέντευξή της στο Bovary.gr η Μαρία Τζομπανάκη.