Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ποζάρει με τον γιο του, Γιώργο -Στην παρουσίαση του έργου του «Τάο»

O Αντώνης Καφετζόπουλος φωτογραφήθηκε με τον γιο του, Γιώργο, στην παρουσίαση της παράστασης «Τάο».

Η παράσταση του σύγχρονου έργου του Γιώργου Καφετζόπουλου με τίτλο «Τάο» σε σκηνοθεσία της Δανάης Σπηλιώτη, μετά από την πολύ επιτυχημένη παρουσίασή της την περασμένη θεατρική σεζόν, επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ.

Στην παράσταση «Τάο» ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Αντώνης Καφετζόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γιώργος Καφετζόπουλος.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος με τον γιο του, Γιώργο

Ο φωτογραφικός φακός του NDP βρέθηκε στην παρουσίαση θεατρικού έργου του Γιώργου Καφετζόπουλου και τον απαθανάτισε με τον πατέρα του, Αντώνη Καφετζόπουλου.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι πόζαραν στην κάμερα και η ομοιότητά τους είναι ολοφάνερη.

 Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έχει δύο γιους, τον Γιώργο και τον Σπύρο. «Οι γιοι μου έχουν 14 χρόνια διαφορά.Με τα δικά μου κριτήρια νομίζω πως ήμουν ένας καλός μπαμπάς, αλλά έχω μια επιφύλαξη πώς το εισέπραξαν τα παιδιά. Δεν το ξέρω. Γενικώς όμως καλά μου φέρονται, με συμπαθούν, άρα πρέπει να υποθέσω ότι δεν είναι τουλάχιστον δυσαρεστημένα. Και δεν ήταν εύκολο, έκανα δύο οικογένειες» έχει σημειώσει ο Αντώνης Καφετζόπουλος στη συνέντευξή του στη BOVARY.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Αντρέας Καραμούτσος προγραμματίζει τη συνταξιοδότηση του μετά από εννέα χρόνια στη φυλακή. Ο αλλοπρόσαλλος γιος του ονειρεύεται να κληρονομήσει το πατρικό «βασίλειο» της νύχτας και ο Ιωσήφ Μωυσίδης που «ανέβηκε σαν το φίδι» και πια «τρέχει» την Αθήνα, δεν προτίθεται να παραχωρήσει τίποτα. Πρόκειται για μια άγρια κωμωδία με στιγμές που παγώνουν το αίμα και έχουν δραματικά μοιραίες συνέπειες. Σπαράγματα ιδεολογιών, μύθων, θρησκειών, φαντασιώσεων. Το χάος των ημερών. Και μέσα σε όλο αυτό αναζητείται ο δρόμος. Ο δρόμος που θα σε κάνει «μάγκα», ή θα φέρει τη «φώτιση». Θα μπορούσαν οι άνθρωποι να είναι καλύτεροι; Η ιστορία μιας βίαιης ενηλικίωσης, μεταφερμένη σε έναν ειρωνικά αλληγορικό κόσμο της νύχτας.