Πύρρος Δήμας σύντροφος

Πύρρος Δήμας, Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους

Γονείς έγιναν πριν λίγες εβδομάδες ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο πανευτυχής πατέρας δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη τους.

Στις 13 Απριλίου η Αφροδίτη Σκαφίδα έφερε στον κόσμο την μικρή τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι κάνει Πάσχα μαζί με την κορούλα του και φυσικά δηλώνουν τρισευτυχισμένοι.

«Για εμάς το Πάσχα φέτος είναι διαφορετικό…!!!Το άγιο φως ας φωτίζει τις ψυχές μας. Χριστός Ανέστη», έγραψε ο Πύρρος Δήμας στην ανάρτησή του.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της μικρής Ελευθερίας, όμως είναι το όνομα της μπέμπας. «Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Αυτά είναι μεγάλες στιγμές. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής. Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μας που έχασα το 2021, τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε», ανέφερε ο Πύρρος Δήμας δήλωση του στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΙ.

O γάμος του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο στον Αγιο Γεώργιο στο Καβούρι, έχοντας δίπλα του λίγους συγγενείς και φίλους.

Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι παρέθεσε δεξίωση, στους καλεσμένους του. Κατά τη διάρκεια του πάρτι, η έγκυος Αφροδίτη Σκαφίδα πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε στον Πύρρο Δήμα «Όλα σ’ αγαπάνε», ενώ ο Πύρρος Δήμας την τραβούσε βίντεο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια. Ο Πύρρος Δήμας έχει ακόμη τέσσερα από τον πρώτο του γάμο.