Η Νατάσσα Μποφίλιου

Το υπέροχο σπίτι της Νατάσσας Μποφίλιου στην Καλλιθέα

H Nατάσσα Μποφίλιου μένει με τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη, σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Πέρα από κρυστάλλινη φωνή και ανεξάντλητο ταλέντο στη μουσική, η Νατάσσα Μποφίλιου έχει αποδείξει ότι διαθέτει και εξαιρετικό γούστο, αφού κάθε εμφάνισή της είναι ξεχωριστή. Άλλωστε, η ίδια έχει δηλώσει ότι από παιδί είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μόδα και πάντα πρόσεχε τα ρούχα και την αισθητική στις ταινίες που έβλεπε ή τα βιβλία που διάβαζε.

«Από παιδί μου άρεσε η μόδα. Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει ταινίες εποχής και να κοιτάζω τα ρούχα ή να διαβάζω τις «Μικρές Κυρίες» -το οποίο είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία και με έχει υπερδιαμορφώσει σαν παιδάκι- και να φαντάζομαι τι φοράνε. Για μένα, τα ρούχα που φοράω είναι ένα κοστούμι, το οποίο εξωτερικεύει όσα νιώθω κάθε μέρα. Όπως ακριβώς βγαίνει μια ηθοποιός στη σκηνή και ερμηνεύει έναν ρόλο, έτσι τα βλέπω. Μου φτιάχνουν τη μέρα» είχε δηλώσει η ίδια στο Bovary.gr.

Η Νατάσσα Μποφίλιου δεν θα μπορούσε να μην έχει γούστο και όσον αφορά την διακόσμηση του σπιτιού της. Κατά καιρούς μάς έχει δώσει μια γεύση από το σπίτι της στην Καλλιθέα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram.

H ερμηνεύτρια είναι οπαδός της vintage διακόσμησης. Το σπίτι της έχει πολλά έπιπλα από ξύλο και ρατάν και φυτά εσωτερικού χώρου. Στο σαλόνι της έχει ξύλινα στόρια αντί για κουρτίνες, χαλιά και vintage πολυθρόνες σε πράσινο χρώμα.

H Nατάσα Μποφίλιου γνωρίζει από στιλ και αισθητική και δεν θα μπορούσε το σπίτι της να μην είναι το ίδιο stylish και καλόγουστο. Στον ελεύθερο χρόνο της μένει σπίτι και βλέπει σειρές με τον σύζυγό της.

«Όταν έχω ελεύθερο χρόνο προσπαθώ να τον περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο με τους φίλους μου και την οικογένειά μου, αυτό έχω ανάγκη. Μου αρέσει πολύ το θέατρο, να πηγαίνω σε live, σινεμά, να διαβάζω βιβλία. Επίσης, με τον άντρα μου καιγόμαστε στις σειρές. Δεν έχουμε μόνο Netflix, έχουμε όλα τα συνδρομητικά! Και τα ταξίδια αγαπώ, αλλά για λόγους οικονομικούς και χρόνου, δεν μπορώ να κάνω αυτά που θέλω» έχει σημειώσει η ίδια στο Bovary.gr.

Δείτε τις φωτογραφίες του σπιτιού της:

Ως γνήσια vintage lover δεν θα μπορούσε να μην έχει στο σπίτι της ένα πικ απ.

H πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που έκανε στο σπίτι της: