Θάλεια Ματίκα-Τάσος Ιορδανίδης

O Tάσος Ιορδανίδης με τη μητέρα του και την σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα

Ο Τάσος Ιορδανίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram με τη μητέρα του και την σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα.

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης είναι από τα ζευγάρια που σε κάνουν να πιστεύεις στο «για πάντα». Έχουν δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη και έχουν συνυπάρξει πολλές φορές στο θεατρικό σανίδι. Αυτή τη σεζόν τους βλέπουμε στο «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», ένα έργο βασισμένο στα δικά τους βιώματα, στο θέατρο Άλφα – Ληναίος-Φωτίου.

Ο Τάσος Ιορδανίδης όπως σημείωσε στο προφίλ του στο Instagram δέχτηκε μια επίσκεψη από τη μητέρα του στο θέατρο. Μάλιστα σημείωσε με χιούμορ στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ήρθε η μάνα στο θέατρο,απόψε. Mother και wife ρε».

Δείτε τη φωτογραφία:

Το ζευγάρι είναι μαζί 14 χρόνια και σε συνέντευξή του στη BOVARY, έχει μίλησει για το μυστικό του γάμου τους. «Εγώ νομίζω ότι είναι τύχη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη μέθοδος, μια τακτική» έχει δηλώσει ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Ναι, είναι τύχη το να συναντήσεις τον άνθρωπό σου. Μετά από 14 χρόνια, όμως, δε μιλάμε πια για τύχη. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον κοινό τόπο δύο ανθρώπων, που αυτό θα οδηγήσει και σε μια ουσιαστικότατη επικοινωνία. Χωρίς αυτό, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο που να μπορεί να κρατήσει δυο ανθρώπους πραγματικά μαζί» 'εχει συμπληρώσει η Θάλεια Ματίκα με τον Τάσο Ιορδανίδη να σημειώνει: «Ε αυτό για μένα είναι τύχη. Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο ταυτίζεσαι πλήρως νοητικά και συναισθηματικά 14 χρόνια μετά. Και να είναι ο άνθρωπός σου. Πολλές φορές τα λέμε αυτά και φοβάμαι μήπως γινόμαστε γραφικοί, αλλά και -επειδή εγώ πιστεύω και στην ενέργεια- μη μας ματιάσουν!».