Θάλεια Ματίκα

Η Θάλεια Ματίκα με μπικίνι στην ξαπλώστρα αγκαλιάζει την κόρη της -Οικογενειακές διακοπές

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης είναι από τα ζευγάρια που σε κάνουν να πιστεύεις στο «για πάντα».

Έχουν δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη και έχουν συνυπάρξει πολλές φορές στο θεατρικό σανίδι. Τη σεζόν που πέρασε τους είδαμε στο «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», ένα έργο βασισμένο στα δικά τους βιώματα, το οποίο θα συνεχιστεί και από το φθινόπωρο. Ενώ ο Τάσος ξεχώρισε και στη «Γη της Ελιάς», τη μεγάλη επιτυχία του Mega και φυσικά θα τον δούμε και στη νέα σεζόν!

Σε συνέντευξή τους στο Bovary.grοι ίδιοι μίλησαν και για τη ζωή με τα παιδιά. «Ποια χαρακτηριστικά δικά σας, βλέπετε και στα παιδιά; Τάσος: Στη μικρή βλέπω την ομορφιά της μητέρας της. Εντάξει, όπως και να ακούγεται θα το πω, έχω μια πολύ όμορφη γυναίκα δίπλα μου. Ε, στη μικρή βλέπω την ομορφιά της. Στον μεγάλο βλέπω τον τσαγανό της Θάλειας.

Θάλεια: Οι εμμονές, όμως, που παθαίνει ο γιος μας και η τελειομανία του είναι του Τάσου. Σίγουρα επηρεάζονται τα παιδιά από τους γονείς τους, αντιγράφουν πράγματα, δεν μπορείς όμως να μη διακρίνεις ότι έχουν και μια δική τους προσωπικότητα, την οποία προσπαθώ να μην την πατάξω. Δεν προσπαθώ να τους «φορέσω» αυτό που θεωρώ εγώ ότι είναι και σωστό. Αν ακολουθήσουν μια διαδρομή διαφορετική από τη δική μου, τους αφήνω να την εφαρμόσουν και να την εκφράσουν.

Αυτήν την περίοδο, ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα έχουν πάει οικογενειακώς διακοπές με τα παιδιά τους. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε με μπικίνι στην ξαπλώστρα, να αγκαλιάζει την κόρη της, Νάγια. Μάλιστα, της έχει βάλει και μια πετσέτα στα μαλλιά, με τον σύζυγό της να σχολιάζει με χιούμορ κάτω από τη φωτογραφία: «Ωραίο το έχεις κάνει το παιδί…Μία ώρα έλειψα!».

Δείτε τη Θάλεια Ματίκα με την κόρη της: