Πανσέληνος Αυγούστου

To «θλιμμένο» φεγγάρι επηρεάζει περισσότερο 4 ζώδια -Εντάσεις και άγχος

Στις 31 Αυγούστου έρχεται η υπερπανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, επηρεάζοντας κυρίως 4 ζώδια.

Αυτό το καλοκαίρι ο Αύγουστος έχει δύο ολόγιομα φεγγάρια: ένα την πρώτη μέρα του και ένα την τελευταία. H πρώτη πανσέληνος ήταν αρκετά αισιόδοξη, ενώ η δεύτερη στις 31 Αυγούστου είναι αρκετά δύσκολη και ζόρικη για 4 ζώδια.

Στις 31 Αυγούστου θα έχουμε ένα «θλιμμένο» φεγγάρι καθώς έτσι ονομάζεται η δεύτερη Πανσέληνος που πραγματοποιείται τον ίδιο μήνα. Κάποιοι θα προσγειωθούν απότομα στην πραγματικότητα και γενικώς θα υπάρχει ένταση και άγχος στην ατμόσφαιρα. Αυτή η πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον αυστηρό Κρόνο που δεν συγχωρεί τα λάθη και τις παρορμήσεις και φέρνει μαζί της θλίψη και μελαγχολία.

Το «θλιμμένο» φεγγάρι επηρεάζει περισσότερο 4 ζώδια -Εντάσεις και άγχος

Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο στην πανσέληνο της 31ης Αυγούστου είναι τέσσερα: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Φωτογραφία: Shutterstock

Δίδυμος

Η Πανσέληνος την τελευταία ημέρα του μήνα επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, φέρνοντας δυσκολίες στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Θα πρέπει κάποιοι Δίδυμοι να πάρουν ριζικές αποφάσεις που θα οδηγήσουν στο τέλος μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης. Το «θλιμμένο» φεγγάρι μπορεί να φέρει στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος που έγιναν είτε στην εργασία είτε στην οικογένεια και να αγχωθείτε πολύ. 

Παρθένος

Η Πανσέληνος είναι αρκετά απαιτητική και ζόρικη για τους Παρθένους. Κάποια σχέση ή επαγγελματική συνεργασία είναι πιθανόν να φτάσει στα άκρα με εσάς να πρέπει να δείξετε ψυχραιμία. Αλλιώς το τέλος είναι αναπόφευκτο. Επειδή ο κυβερνήτης ας Ερμής είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, έχετε μια δυσκολία να επικοινωνήσετε με τους άλλους και αυτό θα σας δημιουργήσει ένταση και άγχος.

Τοξότης

Οι διακοπές τέλος Αυγούστου τελειώνουν, αλλά οι Τοξότες θα είναι ακόμα σε mood διακοπών. Αυτή η Πανσέληνος τους προσγειώνει απότομα και τους υπενθυμίζει ότι υπάρχουν και υποχρεώσεις. Καλή η καλοπέραση, αλλά υπάρχουν και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας. Το «θλιμμένο» φεγγάρι θα αυξήσει τα παράπονα που έχετε απέναντι σε αυτούς που δεν σας καταλαβαίνουν. Αυτές τις ημέρες θα βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα που είχατε θάψει στο παρελθόν. Καλό κουράγιο!

Ιχθύες

Φιλοξενείτε τη δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου στο ζώδιο σας. Προσοχή σε θέματα υγείας, προσωπικών σχέσεων και δουλειάς. Τα πράγματα θα είναι απαιτητικά για πολλούς. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις αντιδράσεις τους. Το «θλιμμένο» φεγγάρι θα σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα και θα σας στριμώξει ψυχολογικά.