Το παντελόνι της βασίλισσας Λετίθια που θα φορεθεί αντί για τζιν το καλοκαίρι
Η βασίλισσα Λετίθια έκανε μια εμφάνιση που αποπνέει ανοιξιάτικο αέρα, συνδυάζοντας τις τάσεις της σεζόν με το επαγγελματικό της στιλ.
Συναντήθηκε με εκπροσώπους οργανώσεων στο παλάτι Zarzuela, για να συζητήσει το κρατικό σύμφωνο «Προστασία των παιδιών και των εφήβων στο ψηφιακό περιβάλλον».
Το κοστούμι είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της βασίλισσας Λετίθια και αυτή την περίοδο το βλέπουμε σε περισσότερες εμφανίσεις της από ποτέ.
Το ένδυμα που παραδοσιακά συνδέεται με την ανδρική ενδυμασία έχει πλέον γίνει σύμβολο κομψότητας και επαγγελματισμού για τη βασίλισσα, η οποία επιλέγει στιλ που εκφράζουν την προσωπικότητά της χωρίς υπερβολές, όπως σημειώνει το ισπανικό Telva.
Δείτε τη βασίλισσα Λετίθια με το oversized κοστούμι
Όπως εξηγεί η Diana Rubio, ειδική σύμβουλος σε θέματα πρωτοκόλλου και πολιτικής επικοινωνίας, «η βασίλισσα έχει υιοθετήσει ένα πιο αυστηρό στιλ, θέλοντας να ενισχύσει την εικόνα του επαγγελματισμού και της δέσμευσής της στην εργασία της, αποφεύγοντας την επίδειξη και επιλέγοντας πιο διακριτικά ρούχα».

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της, η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε ένα σχέδιο της γαλλικής μάρκας Sézane, με υπερμεγέθες σακάκι και βάτες στους ώμους.

Το σακάκι συνδυάστηκε με ένα ασορτί παντελόνι, το οποίο φέτος είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις, φαρδύ και μέχρι το πάτωμα, αναδεικνύοντας την επαναστατική προσέγγιση των μεγάλων οίκων μόδας στο κλασικό κοστούμι.
Αυτό το φαρδύ παντελόνι είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι, και η βασίλισσα Λετίτσια το υιοθέτησε με μοναδικό στιλ.

Ο συνδυασμός με μια απλή λευκή μπλούζα με πλισέ γιακά της Carolina Herrera προσφέρει ένα κομψό, αλλά και άνετο look, ενώ τα nude παπούτσια με μυτερές μύτες προσδίδουν μια διακριτική κομψότητα.
Στα κοσμήματα, η βασίλισσα επέλεξε σκουλαρίκια από το ισπανικό brand PDPAOLA και ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι από το Coreterno με δύο επιγραφές: «Amor che tutto move» (Η αγάπη κινεί τα πάντα) και «Όσο υπάρχω εγώ, θα αγαπιέσαι».
Τρία κοστούμια για επαγγελματικές καλοκαιρινές εμφανίσεις
Εμπνευσμένοι από την βασίλισσα Λετίθια, ανακαλύψαμε τρεις ιδανικές επιλογές κοστουμιών που μπορείτε να φορέσετε στο γραφείο αυτό το καλοκαίρι για να προσθέσετε στυλ στις εμφανίσεις σας.
Ξεκινάμε με το χρώμα της σεζόν, το butter yellow, με αυτό το κοστούμι Massimo Dutti που περιλαμβάνει ένα χαλαρό σακάκι (€149), ένα γιλέκο κοστούμι (€79,95) και ένα παντελόνι (€79,95). Φορέστε το με φλατ σανδάλια για μια πιο casual πινελιά (δείτε το εδώ).

Αυτό το μπεζ λινό κοστούμι θα είναι η πιο έξυπνη επένδυση της φετινής σεζόν. Μπορείτε να το φορέσετε στο γραφείο ή το βράδυ, αν επιλέξετε πιο γιορτινά αξεσουάρ, όπως χρυσά σανδάλια- ένα σακάκι (149 ευρώ) και ένα παντελόνι (89 ευρώ). Δείτε το εδώ.

Αυτό το λινό κοστούμι από το Mango είναι επίσης πολύ κομψό, αποτελούμενο από ένα σακάκι χωρίς πέτο (89,99 ευρώ) και ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή (39,99 ευρώ). Δείτε το εδώ.
