Ζara Home
Ζara Home
ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ

Aυτή η απροσδόκητη απόχρωση θα αποκτήσει διαχρονική αξία στη διακόσμηση σύμφωνα με τους interior designers


Τα τελευταία χρόνια, το interior design θέτει ως βασικό του γνώμονά του τις εσωτερικές ανάγκες του ατόμου στον σύγχρονο κόσμο. Η διακόσμηση δεν λειτουργεί μόνο ως μέσο καλυτέρευσης της καθημερινότητας σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Μέσω των διακοσμητικών τάσεων και ιδεών, κάνουμε την ζωή μας καλύτερη σε διαφορετικά επίπεδα. Σε μια ξέφρενη και χαοτική καθημερινότητα, το σπίτι μπορεί να γίνει το καταφύγιο που όλοι ψάχνουμε στο τέλος της ημέρας.

Ο χώρος που μπορεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες μας και μπορεί να γίνει διέξοδος και μέσο αποσυμπίεσης.

Κάποιες αξίες στο πεδίο του interior design έχουν μείνει σταθερές μέσα στο χώρο. Κάποιες άλλες όχι.

Υπάρχουν διακοσμητικές τάσεις που σύμφωνα με τους interior designers έχουν όλες τις προυποθέσεις για να γίνουν διαχρονικές. Μια από αυτές είναι αυτό το απαλό χρώμα: δειλά δειλά έκανε την εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια και πλέον, οι διακοσμητές το επιλέγουν πολύ συχνά για να «ντύσουν» χρωματικά όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Είναι γεγονός ότι η σύγχρονη ζωή μας απομακρύνει συνεχώς από την φύση: αυτό το φρέσκο, δροσερό και αναζωογονητικό χρώμα μάς φέρνει πιο κοντά της. Αυτή η απαλή απόχρωση του πράσινου, που έχει «άρωμα» φασκόμηλου τείνει να γίνει διαχρονική για τους interior designers. Το μαύρο, το λευκό, το μπεζ και το γκρι φαίνεται ότι δίνουν την σκυτάλη σε άλλα εξίσου ευέλικτα χρώματα. Διόλου μονότονα και συνηθισμένα. Αυτή η απόχρωση του πράσινου μπορεί να βάψει τους τοίχους κάθε δωματίου του σπιτιού, κλινοσκέπασματα ή διακοσμητικά αξεσουάρ. 

Δείτε παρακάτω πώς μπορεί να «ενσωματωθεί» στους χώρους του σπιτιού: 

Zara Home
Zara Home

Στο καθιστικό: Μια ανάσα δροσιάς. Αυτό το χρώμα, σε μικρές δόσεις, μπορεί να ζωντανέψει τον χώρο, δίνοντάς το μια νέα πνοή. 

 

 

 

Στο χωλ: Διακριτικό, δροσερό, αναζωογονητικό. Δείτε πώς μπορεί να ενσωματωθεί σε αυτή τη γωνιά του σπιτιού. 

 

 

 

Στην κρεβατοκάμαρα: Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί όσο το δυνατόν πιο χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Ενα χρώμα που φέρνει ηρεμία και ξεφεύγει από τις συνηθισμένες επιλογές. 

 

 

Στην τραπεζαρία: Το χρώμα στους τοίχους μπορεί γίνει η λεπτομέρεια που διαφοροποιήσει αρκετά ένα δωμάτιο από τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού. Δοκιμάστε κάτι εντελώς διαφορετικό αυτή τη σεζόν για την τραπεζαρία σας. 

 

Στην κουζίνα: Φρεσκάδα! Αυτή είναι η πρώτη λέξη που μας έρχεται στο μυαλό όταν βλέπουμε αυτό το χρώμα στην κουζίνα. 

 

Διαβάστε επίσης: 6 εναλλακτικές ιδέες που θα αντικαταστήσουν τον καναπέ -Το σαλόνι θα αναπνεύσει

Διαβάστε επίσης: Άνεση και cosy ατμόσφαιρα -10 ιδέες διακόσμησης από διαμερίσματα του Λονδίνου