vanguardfurniture.com
vanguardfurniture.com
LUXURY FLATS

Τα αντικείμενα που δεν λείπουν από τις πολυτελείς κατοικίες του εξωτερικού -Μπορείς να τα αποκτήσεις κι εσύ


Υπάρχουν μικρά διαμερίσματα τόσο καλαίσθητα, που ακόμα και πολυτελείς κατοικίες που ξεχειλίζουν από τετραγωνικά θα ζήλευαν.

Γιατί σημασία δεν έχει πόσο μεγάλος είναι ο χώρος που διακοσμείς, αλλά τα αντικείμενά του.

Πριν προχωρήσουμε στη σύνταξη αυτού του άρθρου, είδαμε αμέτρητες φωτογραφίες πολυτελών κατοικιών σε μεγάλες πόλεις του κόσμου, με διακόσμηση που σου υπενθυμίζει ότι η ομορφιά σε αυτή τη ζωή κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Στα μικροπράγματα που έχουν άποψη, σου φτιάχνουν την διάθεση και φέρουν μια ενέργεια που προκαλεί ευεξία και καθαρίζει το μυαλό.

Αν καμιά φόρα νιώθετε ότι το σπίτι σας δεν σας χωρά, αν η διακόσμησή του σας πνίγει και θα δίνατε τα πάντα για να διακτινιζόσασταν σε μια luxury κατοικία, τότε αξίζει τον κόπο να σκεφτείτε τις ιδέες που ακολουθούν.

Μια εντυπωσιακή διακόσμηση μπορεί να μην κρύβει ούτε ένα αντικείμενο μεγάλης αξίας. Η αγορά πια δίνει αμέτρητες επιλογές και μια έξυπνη έρευνα με ένα μικρό budget, μπορεί να κάνει το σπίτι σας... ένα άλλο σπίτι. Αυτό που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Βρήκαμε 8 αντικείμενα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «κοινός παρονομαστής» των πολυτελών κατοικιών του εξωτερικού. Θα παρατηρήσετε ότι δεν σας προτείνουμε να κάνετε δραστικές αλλαγές, αλλά μικρές προσθήκες. Οσο πιο λίγα είναι τα αντικείμενα που κοσμούν κάθε δωμάτιο του σπιτιού, τόσο το καλύτερο. Μόνο έτσι θα αναδειχθούν.

Τα αντικείμενα που ακολουθούν μπορείτε να τα αποκτήσετε κι εσείς...

1) Ενα design φωτιστικό στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, την τραπεζαρία, το γραφείο. 

 

2) Φρέσκα λουλούδια- Wall art (σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού): Eίναι τα μοναδικά διακοσμητικά που χρειάζεστε.  

 

3) Statement καρέκλες (στην κουζίνα, στην κρεβατοκάμαρα, στην τραπεζαρία): Ζήτω ο μινιμαλισμός!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @_propertybudapest_ στις 23 Απρ, 2019 στις 1:05 πμ PDT

4) Eνα coffee table που ξεχωρίζει: Το έπιπλο- πρωταγωνιστής του καθιστικού. Αν είναι αυτό καλαίσθητο, δεν χρειάζεστε κάποιο άλλο έπιπλο για να κάνει τη διαφορά. Φτάνει να το διακοσμήσετε με έμπνευση και χωρίς υπερβολές. 

 

 

 

5) Ενας εντυπωσιακός καθρέπτης: Σε αρκετά άρθρα σας έχουμε μιλήσει για την διακοσμητική αξία του και τον αέρα πολυτέλειας που αποπνέει. 

 

6) Κρεμάστε τις κουρτίνες όσο το δυνατόν πιο ψηλά: Το δωμάτιο θα δείχνει μεγαλύτερο. Εγγυημένα. 

 

 

7) Έμφαση στο χαλί: Επενδύστε σε αυτό. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβό. Αρκεί να είναι σε αρμονία με τον υπόλοιπο χώρο και να έχει ποιοτική υφή. 

 

8) H ομορφιά του δίσκου: Να είστε προσεκτικοί και εκλέκτικοι στο πού αφήνετε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Ενας δίσκος δεν αποτελεί μόνο μια υπέροχη διακοσμητική ιδέα για το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα. Μπορεί να υπάρχει δίπλα στην είσοδο του σπιτιού ώστε να αφήνετε σε αυτόν τα κλειδιά, το πορτοφόλι, το κινητό σας. 

 

Διαβάστε επίσης: Οι 4 μικρές συνήθειες που θα κάνουν το σπίτι σου να δείχνει αμέσως καθαρό και τακτοποιημένο

Ο χώρος στο υπνοδωμάτιό σου που μένει ανεκμετάλλευτος -Πώς θα τον αξιοποιήσεις κατάλληλα