Shutterstock
Shutterstock
ΓΡΑΦΕΙΟ

Πώς να δημιουργήσεις χώρο για το γραφείο σου σε ένα μικρό σαλόνι -6 τρόποι για να μοιάζει όμορφο και cozy


Το γραφείο είναι must σε ένα σπίτι.

Είτε δουλεύεις από το σπίτι είτε όχι, ο χώρος του γραφείου είναι ιερός.

Εκεί κρατάς το pc σου, χρήσιμα έγγραφα, γραφική ύλη και πολλά άλλα χρηστικά αντικείμενα.

Αν δεν έχεις ξεχωριστό δωμάτιο το οποίο έχεις μετατρέψει σε γραφείο, μπορείς να το βάλεις στο σαλόνι.

Αυτό, άλλωστε, κάνουμε οι περισσότεροι από εμάς.

Τοποθετούμε ένα έπιπλο γραφείου με μια καρέκλα σε κάποιον χώρο στο σαλόνι μας.

Τι συμβαίνει όμως με τα σπίτια που δεν έχουν μεγάλο σαλόνι; Τότε, είναι κάπως δύσκολο να στριμώξουμε κάπου το γραφείο μας χωρίς να φαίνεται ο χώρος φορτωμένος και «γεμάτος».

Δεν έχεις χώρο να καθίσεις και να δουλέψεις; Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να φτιάξεις μόνος σου τον εργασιακό σου χώρο στο σπίτι με μερικά πανέξυπνα deco tricks!

Ψάξαμε και βρήκαμε στο Apartment Therapy πώς να χωρέσεις το γραφείο σου σε ένα μικρό σαλόνι και να δείχνει υπέροχο και cozy.

Shutterstock
Shutterstock

Πίσω από τον καναπέ

Μπορείς να βάλεις το γραφείο σου πίσω από τον καναπέ σου. Βάλε ένα μικρό χαλί από κάτω και ένα φωτιστικό, ώστε να δημιουργήσεις μια ξεχωριστή ζώνη στο δωμάτιο. Μπορείς να βάλεις, τριγύρω κι άλλα έπιπλα, ώστε να το εντάξεις στο περιβάλλον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Thursday friends!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helen (@athomewithhelen) στις 27 Σεπ, 2018 στις 6:48 πμ PDT

Δημιούργησε έναν νέο χώρο

Δημιούργησε «τοίχους» με τα έπιπλα, ώστε να μοιάζει ότι το γραφείο είναι ξεχωριστό δωμάτιο. Αυτός ο πρόχειρος χώρος δημιουργεί ένα νέο μικρό δωμάτιο με κέντρο το γραφείο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Um pouquinho do nosso home office, cheio de verde!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη apto194 (@apto194) στις 23 Μάι, 2019 στις 10:37 πμ PDT

Στον τοίχο

Αν το σαλόνι είναι στενό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν ολόκληρο τοίχο για να φτιάξεις το γραφείο σου. Βάλτο κόντρα στον τοίχο και χρησιμοποίησε όσο χώρο μπορείς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

REMODEL/ADDITION – RIVER OAKS, HOUSTON Custom cabinetry turns this River Oaks guest bedroom into a luxurious home office. Construction by @maderafinehomes. Photography by @zsphotog.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madera Fine Homes - Houston (@maderafinehomes) στις 21 Μάι, 2019 στις 4:51 πμ PDT

Στη γωνία

Άλλος ένας τρόπος για να ξεχωρίσεις το γραφείο από το σαλόνι, είναι να το βάλεις σε μία ωραία γωνία του δωματίου. Βάλε το γραφείο δίπλα από το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα. Πρόσθεσε έργα τέχνης στον τοίχο και διακοσμητικά αντικείμενα, που ταιριάζουν στον χώρο.

Μπροστά από τη βιβλιοθήκη

Αν έχεις ήδη μια βιβλιοθήκη και δεν ξέρεις που να βάλεις το γραφείο, η απάντηση είναι απλή: Ακριβώς μπροστά της. Θα έχεις το τέλειο γραφείο, συγκεντρωμένο μαζί σε μικρό χώρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We're interrupting your day to bring you this stunning home in Copenhagen. You're welcome. See the full space via the link in our bio. (Image: @mariawarnkenoerregaard | Home: @everclassic_com)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apartment Therapy (@apartmenttherapy) στις 27 Απρ, 2018 στις 11:03 πμ PDT

Χρησιμοποίησε κάθε κενό χώρο

Αν έχεις κάποιο διαθέσιμο χώρο μέσα στο σαλόνι σου, μπορείς να το μετατρέψεις σε γραφείο. Χώρισε τον χώρο σε ζώνες και μετέτρεψέ το σαλόνι σε χώρο εργασίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"I love all my chairs. I'm a chair person, and all my chairs have a story," says interior designer @jj.acuna about his airy Hong Kong loft. See more via the link in our bio. (Image: @vivyapp)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apartment Therapy (@apartmenttherapy) στις 24 Αύγ, 2018 στις 7:00 πμ PDT