Unsplash/Hutomo Abrianto
Unsplash/Hutomo Abrianto
RELAXING VIBES

Mια σύμβουλος Feng Shui αποκαλύπτει τα 6 στοιχεία που θα κάνουν την μικρή κρεβατοκάμαρά σου τον πρωταγωνιστή του σπιτιού


Αυτό που νιώθεις, αυτό που σκέφτεσαι, αυτό που έχεις ζήσει, αυτό που είσαι και ονειρεύεσαι να είσαι, δεν χρειάζεται να το περιγράψεις και να το εξηγήσεις σε κανέναν. Φαίνεται. Από τον τρόπο που μιλάς, που συμπεριφέρεσαι, που ντύνεσαι, που ζεις στο σπίτι σου.

O τελευταίος αν δεν είναι σύμφωνος με τις ανάγκες, τα θέλω και τα συναισθήματά του, θα κάνει σταδιακά πιο κουραστική την καθημερινότητά σου. H ενέργεια θα πρέπει να ρέει στο σπίτι σου ανεμπόδιστα, αρμονικά.

Θα πρέπει να φέρνει ισορροπία στη σκέψη και κατ’επέκτασιν στο σώμα σου.

Αυτό ακριβώς είναι το πρότυπο σκέψης μιας συμβούλου Feng Shui: η Nicole Seidlitz, σε άρθρο που διαβάσαμε στο MyDomaine μάς δίνει συμβουλές για να μετατρέψουμε την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού μας, -το κέντρο της ηρεμίας του-, σε δωμάτιο-πρωταγωνιστή της καθημερινότητάς μας.

Οσο κι αν είναι τα τετραγωνικά της, έχετε όλο το potential για να την κάνετε ένα χαλαρωτικό καταφύγιο που θα θρέψει την ψυχή και το σώμα σας.

Αυτές οι 6 οδηγίες της συμβούλου feng shui υπόσχονται να μετατρέψουν την κρεβατοκάμαρά σας σε έναν χώρο που θα υποστηρίζει τον βαθύτερό σας εαυτό: να θυμάστε ότι δεν έχουν τόση σημασία τα τετραγωνικά, όσο η αξία που τους δίνετε. Εξασφαλίστε ένα «σπίτι» για κάθε αντικείμενο που σας περιβάλλει.
 

 

1) Το φυσικό φως, μια ανεξάντλητη πηγή καλής ενέργειας στο χώρο: Σίγουρα ένα καλό φωτιστικό αναδεικνύει τον χώρο και την διακόσμησή του. Αλλά το φως της ημέρας είναι αντικατάστατο. Επιτρέψτε του να εισβάλλει στο χώρο και να τον μεταμορφώσει. 

 

2) Οι τοίχοι θα πρέπει να εκφράζουν τον συναισθηματικό μας στόχο -Mικρά έργα τέχνης θα καταφέρουν να κάνουν θαύματα στην ατμόσφαιρα του χώρου. 

 

 

 

 

3) Απαλά χρώματα στους τοίχους -Η ηρεμία και η χαλάρωση δεν μπορεί να έρθει με «εκρήξεις» χρωμάτων.

 

 

 

 

4) Επιδιώξτε συμμετρία και ισορροπία στο χώρο.

 

5) Μικρά έπιπλα, αυτά που πραγματικά σας χρειάζονται. Αξιοποιήστε τα τετραγωνικά του χώρου με πρακτικό πνεύμα. Αφήστε την ενέργεια να ρέει ανενόχλητη στο χώρο. 

 

6) Όλα σε τάξη, κάθε αντικείμενο θα πρέπει να έχει το σπίτι του: Ολα τα αντικείμενα που σας περιβάλλουν θα πρέπει να έχουν την δική τους θέση. Έτσι, ο χώρος θα εκπέμπει θετικά vibes και εσείς θα νιώθετε περίφημα. 

 

Διαβάστε επίσης: H λεπτομέρεια που δίνει ξεχωριστό στιλ στην κρεβατοκάμαρα -Επενδύουν σε αυτή όλοι οι interior designers

Τα 8 αντικείμενα που κάθε στιλάτη γυναίκα έχει στην κρεβατοκάμαρά της