ΙΚΕΑ
ΙΚΕΑ
ΒΕDROOM STYLING

H λεπτομέρεια που δίνει ξεχωριστό στιλ στην κρεβατοκάμαρα -Επενδύουν σε αυτή όλοι οι interior designers


Η κρεβατοκάμαρα είναι το δωμάτιο του σπιτιού που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τις ανάγκες μας, σωματικές και ψυχικές.

Εκεί ξεκινά και τελειώνει η μέρα μας, εκεί καταστρώνουμε το «στρατηγικό» σχέδιο της καθημερινότητάς μας. Αξίζει να την διαμορφώσουμε με μεράκι και δημιουργικότητα. Να φτιάξουμε έναν χώρο που επικοινωνεί πραγματικά με τον εσωτερικό μας κόσμο. Μια κρεβατοκάμαρα λειτουργική, ευχάριστη, εμπνευσμένη από την φαντασία μας.

Υπάρχει μια διακοσμητική λεπτομέρεια, που μπορεί να μεταμορφώσει αυτόν τον χώρο του σπιτιού. Δεν έχει να κάνει με τα υφάσματα που τον ντύνουν, με τα διακοσμητικά αξεσουάρ του, τους αποθηκευτικούς χώρους και τα έπιπλά του. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κρεβάτι μας. Το κεφαλάρι του κρεβατιού μπορεί να γίνει η λεπτομέρεια που θα κάνει την μεγάλη διαφορά στην εικόνα του δωματίου.

Το κεφαλάρι, δηλαδή η «κεφαλή» (ή «πλάτη») του κρεβατιού μπορεί να δημιουργήσει ένα ονειρικό διακοσμητικό σκηνικό στην κρεβατοκάμαρά μας. Μπορεί να δώσει χρώμα και στιλ, να κάνει το κρεβάτι να μοιάζει βγαλμένο από σελίδες deco περιοδικών.

Aν το κρεβάτι σας, δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή κεφαλάρι, είναι η ιδανική στιγμή να αντλήσετε ιδέες.

Η γκάμα των επιλογών είναι μεγάλη και μπορείτε πολύ εύκολα να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο προσωπικό σας στιλ. Κεφαλάρι από φυσικά υλικά, βελούδο, μια κατασκευή με παλέτες, κομμάτια ξύλου ντυμένα με όποιο ύφασμα επιθυμείτε, ταπετσαρίες, ένα παραβάν είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που βλέπουμε σε stylish κρεβατοκάμαρες.

Αλλάξτε την ατμόσφαιρα του δωματίου με μια μικρή παρέμβαση που όμως έχει μεγάλη σημασία: έχει την σύμφωνη γνώμη όλων των interior designers.

Ακολουθούν 14 ιδέες -Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Τα 8 τρικ των interior designers για να γίνει κάθε δωμάτιο ένας μοναδικός χώρος χαλάρωσης

Αυτά τα αντικείμενα πρέπει να απομακρύνεις από κάθε δωμάτιο για να δείχνει πιο μοντέρνο