IKEA
IKEA
WHITE & GRAY

Ο χρωματικός συνδυασμός στην κρεβατοκάμαρα για τους λάτρεις της μίνιμαλ διακόσμησης -Για απόλυτη ηρεμία


Κάθε μας συνήθεια είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα της καθημερινότητάς μας.

Ενα ήρεμο περιβάλλον εξασφαλίζει ποιοτικό ύπνο. Ο ποιοτικός ύπνος μια ευχάριστη καθημερινότητα. Μια ευχάριστη καθημερινότητα, καλύτερη ζωή.

Η κρεβατοκάμαρα έχει την ιδιότητα να αναπληρώνει την ενέργεια που χάνουμε κατά την διάρκεια της ημέρας με μια προϋπόθεση: να είναι διαμορφωμένη με έναν τρόπο που δεν διαταράσσει την ηρεμία μας, με στοιχεία που δημιουργούν ζεστή και αρμονική ατμόσφαιρα.

Οι τάσεις στην κρεβατοκάμαρα διαφέρουν από τη μία σεζόν στην άλλη, όμως, οι λάτρεις της μίνιμαλ διακόσμησης, δεν «συγκινούνται» εύκολα από εφήμερα trends.

Γοητεύονται από neutral, «αθόρυβες» αποχρώσεις, καθαρές γραμμές, design αντικείμενα που δεν κάνουν έντονη την παρουσία τους στο χώρο, απαλές υφές, φυσικά υλικά. Σε αυτό το άρθρο, εστιάζουμε σε έναν χρωματικό συνδυασμό που εξασφαλίζει ήρεμη ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο. Διακριτικό, elegant. Δημιουργεί έναν απίθανο διακοσμητικό καμβά, που με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μπορείτε, όμως, να μείνετε μόνο σε αυτόν (μέσω των κλινοσκεπασμάτων, των μαξιλαριών και των κουρτινών), χωρίς να προσθέσετε άλλη deco πινελιά στο δωμάτιο. Μιλάμε για το λευκό και το γκρι. Εναν συνδυασμό που οι λάτρεις της μίνιμαλ διακόσμησης, επιλέγουν σταθερά για την κρεβατοκάμαρά τους.

Με τους παρακάτω τρόπους, μπορείτε να μεταμορφώσετε το υπνοδωμάτιό σας για τη νέα σεζόν, με λευκό και γκρι.

1) H αντίθεση μπορεί να έρθει μέσα από ένα statement φωτιστικό: Λευκό, γκρι και μαύρο. Σε αυτή την κρεβατοκάμαρα, αντίθεση δημιουργούν μικρά διακοσμητικά αξεσουάρ και ένα μεγάλο φωτιστικό με μοντέρνο design. 

jdpinteriors/Instagram
jdpinteriors/Instagram

ή ένα side table: Αν το διακοσμήσετε με άποψη, μπορεί να γίνει ο «πρωταγωνιστής» της κρεβατοκάμαρας. Με ένα μικρό φωτιστικό, βιβλία, ένα φυτό. 

 

Instagram/em_henderson
Instagram/em_henderson

2) Cozy vibes με φυσικά υλικά, όπως ξύλο (στο κεφαλάρι του κρεβατιού, ή στο κομοδίνο): Σε αυτή την κρεβατοκάμαρα, λευκά και γκρι κλινοσκεπάσματα δημιουργούν έναν υπέροχο «καμβά». Ενα έργο τέχνης και ένα φωτιστικό συμπληρώνουν την εικόνα του δωματίου. 

Instagram/bradytolbert
Instagram/bradytolbert

3) Less is more: Η απουσία διακοσμητικών κάνει την κρεβατοκάμαρα το απόλυτο καταφύγιο χαλάρωσης. Hρεμία. 

Δείτε εδώ: 

Instagram/leannefordinteriors
Instagram/leannefordinteriors

4) Eνας μεγάλος καθρέπτης μπορεί να κάνει την διαφορά: Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενο άρθρο, είναι το design item που μεγαλώνει τον χώρο. 

Instagram/studiolifestyle
Instagram/studiolifestyle

5) Ενα statement χαλί και μια εμπνευσμένη εικόνα στον τοίχο: 

Instagram/studiomcgee
Instagram/studiomcgee

6) Το σκούρο πράσινο δημιουργεί μια υπέροχη αντίθεση 

 

Instagram/ em_henderson
Instagram/ em_henderson

7) Γεωμετρικά prints 

 

Instagram/ jdpinteriors
Instagram/ jdpinteriors