Shutterstock
Shutterstock
HAIRSTYLE

Sexy-chic: Αυτά είναι τα πιο θηλυκά χτενίσματα και μπορείς να τα πετύχεις μόνη σου


Είναι πλέον θέμα χρόνου να μπούμε στο καλοκαίρι και να συνηθίσουμε τις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία.

Στιλ, μακιγιάζ, μαλλιά πρέπει να προσαρμοστούν στις καιρικές συνθήκες. Και όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο λιγότερο θέλουμε να ασχολούμαστε με το πιστολάκι ή το ψαλίδι μαλλιών. Αναζητάμε easy, sexy hairlooks που θα κάνουν την εμφάνισή μας ξεχωριστή. Να θυμάστε πάντα ότι όσο πιο απλά και εύκολα είναι τα χτενίσματά μας, τόσο πιο κομψές θα είναι οι εμφανίσεις μας.

Γιατί οι διακοπές είναι χαλαρή υπόθεση και το ίδιο χαλαρό οφείλει να είναι και το στιλ μας.

Από την άλλη ένα updo, να μαζέψουμε δηλαδή απλώς πίσω τα μαλλιά μας με ένα λαστιχάκι όπως κάνουμε στην παραλία, δεν ενδείκνυται για όλες τις περιστάσεις. Υπάρχουν αρκετά chic & easy χτενίσματα, ιδανικά για να μαγνητίσουμε τα βλέμματα όλων επάνω μας.

Pin it Back-Μαλλιά πιασμένα μισά

Χρειάζεστε μόλις δύο τσιμπιδάκια ή ένα μικρό, διακριτικό μικρό κλάμερ. Αφήστε τα μαλλιά φυσικά-αν είναι σπαστά, ενισχύστε τα με salt spray, αν είναι ίσια δώστε όγκο στις άκρες με hairspray-πιάστε από μία τούφα δεξιά, αριστερά και πιάστε τα πίσω με το αξεσουάρ μαλλιών. Αφήστε μερικές τούφες να πέσουν και δώστε όγκο με τα δάχτυλα των χεριών σας, στις άκρες.

Slicked Back Hair-Μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω, τύπου wet look

Είναι ένα hairstyle που αγαπούν οι διάσημες, ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο να το πετύχετε. Το πετυχαίνετε, μετά το μπάνιο που τα μαλλιά σας είναι ακόμα νωπά. Εφαρμόστε gel ή αφρό όσο είναι βρεγμένα και χτενίστε τα προς τα πίσω. Σταθεροποιήστε το look με hairspray.

Messy Ponytail-Sexy κοτσίδα

Είναι περίτεχνο, ωστόσο δεν είναι δύσκολο. Δώστε άγρια υφή στα μαλλιά σας με salt spray, αποφεύγοντας να ψεκάσετε τις ρίζες.  Στη συνέχεια πιάστε τα με λαστιχάκι και με μία βούρτσα χτενίστε με αντίθετη φορά την κοτσίδα για να φριζάρει ελαφρώς και να αποκτήσει όγκο. Ολοκληρώστε το look με hairspray από τις ρίζες, μέχρι τις άκρες.

Διαβάστε ακόμη:

Τι ακριβώς κάνει το ενυδατικό λάδι προσώπου -Και τι συμβαίνει με τις λιπαρές επιδερμίδες

Το manicure style που ταιριάζει απόλυτα με denim looks -To χρώμα που αγαπούν οι royals