Michaela Salazar
Michaela Salazar
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου και θα κάνεις την επιδερμίδα σου να δείχνει πιο μαυρισμένη


Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, τόσο λιγότερα προϊόντα χρησιμοποιούμε για να βαφτούμε.

Βλέπετε όταν ο καιρός είναι ζεστός, δε θέλουμε να επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας με προϊόντα και από την άλλη δεν ταιριάζει με το χαλαρό style το βαρύ και έντονο makeup.

Γι' αυτό λοιπόν στο νεσεσέρ μας πρωταγωνιστούν συγκεκριμένα προϊόντα.

Λεπτόρευστο foundation ή κάποια bb, cc κρέμα, concealer για μαύρους κύκλους και διάφορα άλλα σημαδάκια στο πρόσωπο που θέλουν extra κάλυψη, bronzer/terracotta που είναι απαραίτητη για να δείχνουμε πιο μαυρισμένες-ακόμα και αν δε έχουμε βγει στην παραλία, μάσκαρα και κραγιόν.

Με ελάχιστα καλλυντικά μπορούμε να τονίσουμε τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου μας και να δώσουμε bronze διάθεση στο makeup look.
 

Estée Lauder, Bronze Goddess Powder
Estée Lauder, Bronze Goddess Powder

Ξεκινάμε με τη βάση, η οποία θέλουμε να είναι όσο πιο ελαφριά γίνεται. Μπορούμε ακόμη και να χρησιμοποιήσουμε αντηλιακό με χρώμα. Την εφαρμόζουμε με τα χέρια ή με ένα πινέλο.

Bronze, λαμπερό makeup look.

Αν έχουμε έντονους κύκλους και σημάδια στο πρόσωπο που θέλουν ενισχυμένη κάλυψη, το concealer είναι αυτό που μας βοηθάει.

 


Shiseido, UV Protective Liquid Foundation Dark Ivory SPF30

Συνεχίζουμε με το bronzer το οποίο εφαρμόζουμε στα ζυγωματικά, κάνοντας παράλληλα κοψίματα. Προχωράμε προς το μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών και στο πηγούνι προς το λαιμό για να δημιουργήσουμε έντονες γωνίες και να δείξουμε ότι μας έχει πιάσει ελαφρώς ο ήλιος.

Clinique, All About Eyes Concealer
Clinique, All About Eyes Concealer

Αν θέλουμε μπορούμε να δώσουμε βάθος στο βλέμμα, με ελάχιστο bronzer στο κινητό βλέφαρο. Μάλιστα, αν έχουμε γωνιακό πινέλο μπορούμε απλά να τονίσουμε τις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων για πιο εντυπωσιακό βλέμμα. Ολοκληρώνουμε τα μάτια με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων.


Lancome, Hypnôse - Volumizing Mascar

Συνεχίζουμε με το αγαπημένο κραγιόν στα χείλη και δεδομένου ότι έχουμε μία ροδαλή απόχρωση, κοραλί, ροζ ή απαλό pink nude μπορούμε να ενισχύσουμε τη fresh διάθεση προσθέτοντας ελάχιστο στο κέντρο των μήλων, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις!

Laura Mercier, Mediterranean Escape Glace Touch Eye, Cheek, Lip Gloss
Laura Mercier, Mediterranean Escape Glace Touch Eye, Cheek, Lip Gloss