Unsplash
Unsplash
SKINCARE

Λεπτόρρευστες κρέμες που ενυδατώνουν και δροσίζουν σε βάθος -Προϊόντα που χρειάζεται αυτή την περίοδο η επιδερμίδα


Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο λιγότερα προϊόντα θέλουμε να εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας.

Αυτό ισχύει τόσο για το μακιγιάζ, όσο και για την καθημερινή μας περιποίηση.

Κάνοντας focus στην καθημερινή ενυδάτωση που προσφέρουμε στο πρόσωπό μας, πρωί και βράδυ, καταλήγουμε στα 3 πιο απαραίτητα προϊόντα που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στο νεσεσέρ της.

Το No1 ή αλλιώς το πιο βασικό είναι αναμφισβήτητα το καθαριστικό προσώπου. Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές ακόμα και αν δεν βαφόμαστε, το ντεμακιγιάζ με ειδικό προϊόν που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας μας, είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε, πρωί και βράδυ.

Άρα επενδύουμε σε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ, επιλέγοντας τον τύπο που μας ταιριάζει καλύτερα-γαλάκτωμα, λάδι, κρεμοσάπουνο κλπ.


Caudalie, Instant Foaming Cleanser Fleur de Vigne: Ήπιος καθαριστικός αφρός για το πρόσωπο. Η απαλή σύνθεσή του, χωρίς σαπούνι σέβεται το pH της επιδερμίδας και αποκαθιστά την λάμψη, την απαλότητα και την αίσθηση ανακούφισης. Δερματολογικά ελεγμένο.

Συνεχίζουμε με τον ορό ή αλλιώς το serum. Το προϊόν που προετοιμάζει την επιδερμίδα μας, για να ακολουθήσει η κρέμα.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ιδιαίτερα το καλοκαίρι επιλέγουν να ενυδατώνουν το πρόσωπό τους, μόνο με ορό. Ο λόγος είναι η δροσερή, λεπτόρευστη υφή του, που εφαρμόζει άψογα στο δέρμα, απορροφάται και χαρίζει αυτό το αίσθημα ενυδάτωσης.


Nuxe, Prodigieuse Boost Concentre Preparateur Energisant Lotion: Συμπύκνωμα πολλαπλής δράσης με σύμπλεγμα από γιασεμί και υαλουρονικό οξύ, που αναζωογονεί την επιδερμίδα, ενισχύοντας τη φρεσκάδα, τη λάμψη και την ενυδάτωσή της. Συνδυάζει την ελαφριά υφή και τη φρεσκάδα της λοσιόν με τη συμπυκνωμένη σύνθεση και αποδοτικότητα του serum.


Vichy, Mineral 89 Booster: Το Mineral 89 ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις. Χρησιμοποιήστε το ως την 1η κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα φροντίδας σας, αμέσως μετά τον καθαρισμό. Πιο δυνατή επιδερμίδα, ενυδατωμένη, τονωμένη και λαμπερή.


Προσωπικά εφαρμόζω πάνω από 2 φορές την ημέρα ορό στο πρόσωπό μου και το χρησιμοποιώ ακόμα και για το μακιγιάζ μου, καθώς αναμειγνύω μία δόση serum με μία από το foundation. Κάνω mix τα δύο προϊόντα και στη συνέχεια κάνω τη βάση στο πρόσωπό μου.

Συνεχίζουμε με την περιποίηση της επιδερμίδας και καταλήγουμε με την ενυδατική. Συνήθως η βραδινή κρέμα είναι πιο ενισχυμένη από την πρωινή, καθώς τότε γίνονται οι πιο σημαντικές λειτουργίες στο πρόσωπό μας. 


Nuxe, Creme Prodigieuse Boost Multi Correction Silky Cream: Κρέμα μεταξένιας υφής πολλαπλής δράσης με σύμπλεγμα από γιασεμί που μειώνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, ενώ χαρίζει φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα. Εφαρμόστε το πρωί στο πρόσωπο, το λαιμό και την περιοχή του ντεκολτέ


Για τους καλοκαιρινούς μήνες θέλουμε πιο ελαφριές υφές, προϊόντα που δεν είναι βαριά και η επιδερμίδα μας τα απορροφά άμεσα, ενώ για την πρωινή κρέμα φροντίζουμε να παρέχει και αντηλιακή προστασία. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν εφαρμόζουμε αντηλιακό, κάθε φορά που βγαίνουμε από το σπίτι.


Bioderma, Photoderm Nude Touch Golden Colour Αντηλιακή Προσώπου SPF50+: Ο συνδυασμός φυσικών φίλτρων UVA / UVB και η ευρεσιτεχνία Cellular Bioprotection, προστατεύουν άμεσα και μόνιμα το δέρμα από τις βλαβερές επιδράσεις των υπεριωδών ακτίνων.

Διαβάστε ακόμη:

Το μαγικό προϊόν που προσφέρει extra ενυδάτωση στο ξηρό δέρμα (και μυρίζει τέλεια)

Βαμμένη άβαφη... πώς θα πετύχεις την τέλεια φυσική κάλυψη με προϊόντα που έχεις στο νεσεσέρ σου;