Shutterstock
Shutterstock
SKINCARE

Το προϊόν περιποίησης που πρέπει να έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου


Η καθημερινότητά μας είναι έντονη και λείπουμε πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Αυτόματα, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε μία μεγάλη τσάντα, καλά οργανωμένη, για να χωράει μέσα όλα όσα χρειαζόμαστε.

Και φυσικά ένα από τα βασικά αξεσουάρ είναι το νεσεσέρ. Ένα κραγιόν, μία πούδρα, ένα mist -ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες για να μας ενυδατώνει και να μας δροσίζει- μία μάσκαρα αλλά και μία κρέμα χεριών είναι κάποια από τα "απαραίτητα" skincare και makeup προϊόντα που χρειάζεται να έχουμε.

Και μπορεί το θέμα της ενυδάτωσης να μας απασχολεί κυρίως το χειμώνα, όταν ο υδράργυρος κυμαίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες, ωστόσο πρέπει να δίνουμε μεγάλη προσοχή και στους καλοκαιρινούς μήνες. Το δέρμα μας έχει ανάγκη από ενυδατικά προϊόντα όλο το χρόνο, αρκεί να επιλέγουμε αυτά που ταιριάζουν στις κλιματικές μας συνθήκες.
Για το καλοκαίρι λοιπόν προτιμούμε τις πιο ανάλαφρες υφές. Τα πιο λεπτόρευστα προϊόντα που απορροφώνται άμεσα και δεν αφήνουν έντονα ίχνη λιπαρότητας και που έχουν πιο απαλές μυρωδιές.
Floral, εσπρεριδοειδή, φρουτώδη, κάθε γυναίκα επιλέγει τη μυρωδιά που της ταιριάζει καλύτερα.

Ενυδατωμένα χέρια/Photo by Suhyeon Choi on Unsplash
Ενυδατωμένα χέρια/Photo by Suhyeon Choi on Unsplash

Ένα από τα προϊόντα που έχει μία μόνιμη θέση στο boudoir μας αλλά και στο νεσεσέρ της τσάντας μας είναι η κρέμα χεριών. Είναι ένα προϊόν που σίγουρα χρησιμοποιούμε πάνω από δύο φορές την ημέρα. Μία μικρή ποσότητα κρέμας αρκεί για να ενυδατώσουμε τα χέρια μας αλλά να φτάσουμε και λίγο παραπάνω, μέχρι τους αγκώνες.

Καθώς λοιπόν είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού επιλέξαμε για εσάς κάποιες κρέμες χεριών, με μοναδικές μυρωδιές και λεπτόρευστη, απορροφητική υφή που αξίζει να δοκιμάσετε και να είναι η επόμενη skincare επένδυσή σας!


Grown Alchemist, Intensive Hand Cream Persian Rose & Argan Extract: Η κρέμα Grown Alchemist ενυδατώνει τέλεια το δέρμα των χεριών σας και τους παρέχει την απαραίτητη θρέψη. Μαγευτείτε από τη μοναδική της υφή και την ξεχωριστή μυρωδιά της.


La Crème Main, Chanel: Η La Crème Main κρέμα χεριών της Chanel είναι μία καθ' όλα εθιστική πολυτέλεια. Είναι ένα προϊόν που απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. 


Diptyque, Eau Rose hand cream: Περιποιητικό γαλάκτωμα χεριών με τριαντάφυλλο, περγαμόντο, κέδρο, έλαια macadamia και aloe vera για θρέψη και υπέροχη αίσθηση.

La Mer, The Hand Treatment: Μια έντονα ενυδατική κρέμα που καταπραΰνει άμεσα από την πρώτη κιόλας επαφή και ενισχύει την υδρολιπιδική ασπίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Αν αναμείξεις αυτά τα δύο προϊόντα που έχεις στο ντουλάπι σου, θα δημιουργήσεις το καλύτερο mix ενυδάτωσης

Τα bronzers που ξεχωρίσαμε για το 2019