Κορίτσι στον ήλιο/Photo by MAX LIBERTINE on Unsplash
Κορίτσι στον ήλιο/Photo by MAX LIBERTINE on Unsplash
BRONZE SKIN

Με αυτά τα λάδια μαυρίσματος θα πετύχεις το πιο sexy, bronze χρώμα


Έχουμε σαν δεδομένο ότι όλες οι γυναίκες προστατεύουμε την επιδερμίδα μας -πρόσωπο και σώμα- από την ηλιακή ακτινοβολία.

Ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες που βγαίνουμε στην παραλία, εφαρμόζουμε αντηλιακό με minimum δείκτη προστασίας 30SPF.
Και ενώ λοιπόν η επιδερμίδα μας έχει αλλάξει 1-2 τόνους και έχει γίνει πιο bronze, μπορούμε να εφαρμόσουμε ένα λάδι μαυρίσματος.

Το αγαπημένο γυναικείο προϊόν, το οποίο σχεδόν όλες αγαπάμε κυρίως για τη μυρωδιά του αλλά και για την αψεγάδιαστη, bronze επιδερμίδα που μας χαρίζει.

Είναι αναμφισβήτητα ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το γυναικείο νεσεσέρ.

Γι αυτό λοιπόν και εμείς κάναμε έρευνα αγοράς και εντοπίσαμε για εσάς προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσετε για το καλοκαίρι του 2019.
 


Laouta, Mastic Tanning Oil: Φυτικό λάδι για την παραλία με μαστίχα και ιπποφαές. Η πλούσια σύνθεσή του από μοναδικά φυτικά εκχυλίσματα και θρεπτικά έλαια ,ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα απο την ηλιακή ακτινοβολία (UVA, UVB),προσφέροντας χρυσαφένιο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας.


Hei Poa, Tahiti Monoi Oil Spf6 Coco Spray: Λάδι Monoi, με άρωμα Καρύδας και SPF6 για προστασία από τον ήλιο. Κατάλληλο για σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Προσφέρει βαθύ μαύρισμα.


Messinian Spa, Λάδι Μαυρίσματος Προσώπου και Σώματος: Το Messinian Spa λάδι για βαθύ μαύρισμα 3 σε 1 προσφέρει προστασία από τον ήλιο από τις ακτίνες UVA και UVB και, συγχρόνως, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σας. 


Nuxe, Tanning Oil High Protection SPF30: Ένα θρεπτικό και μη λιπαρό λάδι μαυρίσματος που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Χωρίς σιλικόνη, χωρίς οινόπνευμα και χωρίς ορυκτά έλαια, η σύνθεσή του μειώνει τον κίνδυνο της φωτογήρανσης και εγγυάται ένα αψεγάδιαστο μαύρισμα.

Κορίτσι κάνει ηλιοθεραπεία/Photo by Jesse Schoff on Unsplash
Κορίτσι κάνει ηλιοθεραπεία/Photo by Jesse Schoff on Unsplash

Χρήσιμα Tips που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε!

Τις πρώτες εβδομάδες που ακόμα η επιδερμίδα μας είναι λευκή, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Λίγες ημέρες αργότερα, που έχει σπάσει ελαφρώς το χρώμα μας, πριν βγούμε στον ήλιο, ιδανικά 30 λεπτά νωρίτερα εφαρμόζουμε σε σώμα και πρόσωπο αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Όταν κάτσουμε για ηλιοθεραπεία, πάνω από την αντηλιακή κρέμα, εφαρμόζουμε λάδι μαυρίσματος. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε σταδιακό και το πιο σημαντικό, ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς να προκαλούμε βλάβες στο δέρμα μας.

Τέλος δεν ξεχνάμε να ανανεώνουμε αντηλιακό και λάδι ανά δύο ώρες, ενώ σε περίπτωση που ιδρώσουμε ή βραχούμε σε θάλασσα η πισίνα εφαρμόζουμε ξανά σε στεγνό, καθαρό δέρμα.

Διαβάστε ακόμη:

Το προϊόν περιποίησης που πρέπει να έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου

Αν αναμείξεις αυτά τα δύο προϊόντα που έχεις στο ντουλάπι σου, θα δημιουργήσεις το καλύτερο mix ενυδάτωσης