Updo hairstyle/Shutterstock
Updo hairstyle/Shutterstock
SUMMER UPDO

Το πιο εύκολο και εντυπωσιακό updo που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου στις διακοπές


Με τόση ζέστη να αφήσουμε τα μαλλιά ελεύθερα, κάτω είναι σχεδόν απαγορευτικό.


Από την άλλη δεν το έχουμε τόσο με τους εντυπωσιακούς κότσους και η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουν τόσο στο χαλαρό, καλοκαιρινό στιλ.

Θέλουμε πιο ανάλαφρα χτενίσματα, με bohemian χαρακτήρα που ταιριάζουν απόλυτα στην εποχή.

Και υπάρχει ένα updo που μπορούμε μόνες να δημιουργήσουμε. Χρειαζόμαστε μόνο gel μαλλιών ή ιδανικά salt spray.

Το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσουμε κυματιστά μαλλιά, αυτή την κίνηση που έχουν τα μαλλιά μας μετά την πρώτη βουτιά στη θάλασσα. Ενώ είναι ακόμα νωπά, μετά το μπάνιο, εφαρμόζουμε gel ή salt spray και με τα δάχτυλά μας τα δουλεύουμε προς τα πάνω για να δημιουργήσουμε loose waves.
 

Στη συνέχεια τα πιάνουμε ακατάστατα. Απλά τοποθετούμε τα δάχτυλά μας και πιάνουμε τις τούφες, όσο πιο ατημέλητα μπορούμε. Στερεώνουμε τον κότσο με ένα μικρό κλάμερ και ίσως μερικά τσιμπιδάκια σε τούφες που είναι έτοιμες να πέσουν.

Αν θέλουμε σταθεροποιούμε το look με hairspray, ωστόσο μπορούμε και να το αποφύγουμε. Βλέπετε είναι sexy πινελιά να αφήσουμε μερικές τούφες, να πέσουν στο πρόσωπό μας.

Είναι ένα χτένισμα ιδανικό ακόμα και για τις επίσημες, καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, καλεσμένες σε κάποιο γάμο ή βάφτιση.

Messy Updo και ελαφρύ μακιγιάζ, ένα look ιδανικό για καλοκαιρινές, επίσημες εμφανίσεις!

Τους καλοκαιρινούς μήνες οι υπερβολές στο στιλ αλλά και στο beauty look είναι περιττές, γι αυτό αναζητάμε εύκολα χτενίσματα και μακιγιάζ που μπορούμε μόνες να δημιουργήσουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Το αγαπημένο σχέδιο μανικιούρ όλων των γυναικών είναι και πάλι must

Ξεφλουδίζεις κι εσύ το καλοκαίρι; -Δες τον τρόπο να σταματήσεις το αντιαισθητικό πρόβλημα