Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Ξόδεψε λιγότερα από 10 ευρώ για την τέλεια μάσκαρα και πέτυχε εντυπωσιακό βλέμμα


Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε 2 προϊόντα που είναι απαραίτητα σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ, τότε αυτά είναι το κραγιόν και η μάσκαρα.

Ακόμα και οι γυναίκες που επιλέγουν το makeup free look στην καθημερινότητά τους, κάνουν ένα πέρασμα τις βλεφαρίδες τους με μάσκαρα και εφαρμόζουν ένα φυσικό κραγιόν ή ένα lip balm στα χείλη τους.

Κάθε ένα από τα παραπάνω προϊόντα πρέπει να το διαχειριζόμαστε σωστά για να έχουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το κραγιόν δεν πρέπει να βγαίνει εκτός των ορίων των χειλιών -εκτός αν έχουμε βγει ελαφρώς εκτός σχήματος με ένα μολύβι- και η μάσκαρα πρέπει να εφαρμόζεται σωστά και με συγκεκριμένες κινήσεις.

Τοποθετούμε το πινέλο στις ρίζες των βλεφαρίδων και ανοίγουμε τις βλεφαρίδες καθώς πηγαίνουμε προς τις άκρες. Δίνουμε έμφαση στις ρίζες και όχι στις άκρες, με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε εντυπωσιακό βλέμμα.

Εντυπωσιακές βλεφαρίδες/Photo by Erik Mclean on Unsplash
Εντυπωσιακές βλεφαρίδες/Photo by Erik Mclean on Unsplash

Φυσικά για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να επιλέξουμε το κατάλληλο προϊόν. Και δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψουμε μεγάλο χρηματικό ποσό για την ιδανική μάσκαρα.

Με μία μικρή έρευνα αγοράς επιλέξαμε 3 προϊόντα που μπορείτε εύκολα να βρείτε στην αγορά και που κοστίζουν λιγότερο από 10 ευρώ.

Δουλέψτε σωστά τις βλεφαρίδες από τις ρίζες έως τις άκρες και απολαύστε εντυπωσιακές βλεφαρίδες, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα!


Sephora, V For Volume Mascara 01 All Black: Η πιο διασκεδαστική μάσκαρα της Sephora που συνδυάζει όγκο και ηλεκτρικά χρώματα! 


Maybelline, New York Volume Express Colossal Masacara: Σύνθεση εμπλουτισμένη με κολλαγόνο και extra μεγάλο βουρτσάκι για 3 φορές μεγαλύτερο όγκο χωρίς κόμπους.


Make Up for Ever, Smoky Extravagant Mascara: Ανακαλύψτε τη Smoky Extravagant σε μέγεθος ταξιδιού. Ιδανική για τις γυναίκες που μακιγιάρονται σε όλες τις περιστάσεις. 

Διαβάστε ακόμη:

Το βερνίκι που θα αναδείξει την μαυρισμένη επιδερμίδα σου

Το πιο συχνό λάθος που κάνεις με την ενυδατική τους καλοκαιρινούς μήνες