Shuttestock/By eversummerphoto
Shuttestock/By eversummerphoto
30S BEAUTY TIPS

Τα προϊόντα που χρειάζεσαι στο νεσεσέρ σου μόλις κλείσεις τα 30


Αποχαιρετάς τα 20s και καλωσορίζεις τα 30s.

Μία υπέροχη δεκαετία ξεδιπλώνεται μπροστά σου, η οποία απαιτεί από εσένα περισσότερη ωριμότητα από αυτή που είχες τα προηγούμενα χρόνια. Επιπλέον, ίσως έρθουν περισσότερες ευθύνες να γεμίσουν την καθημερινότητά σου και μία από αυτές-ίσως η πιο ευχάριστη και ανώδυνη- είναι αυτή της περιποίησης του προσώπου σου.

Αν μέχρι σήμερα δεν φρόντιζες καθημερινά το πρόσωπό σου -κακώς βέβαια- από σήμερα βάλ' το στην «Daily To-Do» λίστα.

Η καθημερινή περιποίηση είναι απαραίτητη ήδη από τα εφηβικά μας χρόνια. Ένα καθαριστικό προσώπου, μία ενυδατική και φυσικά μία αντηλιακή είναι τα 3 απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς.

 

Και τώρα που μπήκες στη νέα δεκαετία θα πρέπει ακόμα να προσθέσεις -σε περίπτωση που δεν τα έχεις ήδη-  έναν ορό αλλά και μία ενυδατική κρέμα ματιών.

1) Ο ορός είναι το προϊόν που προηγείται της κρέμας και ουσιαστικά την βοηθάει να εισχωρήσει, να δράσει καλύτερα. Επιπλέον, στην αγορά υπάρχουν serum που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και μόνα τους, καθώς είναι super ενυδατικά και περιέχουν συστατικά, βιταμίνες που χρειάζεται η επιδερμίδα καθημερινά.


Peptidin Radiance Serum Pink Energy: Αποτελείται από ένα σύμπλεγμα 8 πεπτιδίων που συμβάλλουν στην προαγωγή της ανανέωσης των κυττάρων και την αποκατάσταση της επιδερμίδας.

2) Η κρέμα ματιών είναι απαραίτητη από την ηλικία των 20, για να προλαμβάνουμε τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες που δημιουργούνται στο συγκεκριμένο σημείο. Βλέπεις, η περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη στο πρόσωπο, καθώς, εκεί, το δέρμα είναι αρκετά λεπτό. Αν, λοιπόν, δεν έχεις μία στο νεσεσέρ σου, ήρθε ο καιρός να αγοράσεις. 


Clinique Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate: Μία υπέρ-ανάλαφρη υφή, υδάτινου gel, που βοηθά την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια να αναπληρώσει τη χαμένη υγρασία της για 96 ώρες εντατικής, ενυδάτωσης.

Extra Info: Να ξέρεις ότι το προϊόν που έχει μείνει στο δάχτυλό σου μπορείς να το εφαρμόσεις στα χείλη σου. Είναι σαν να φοράς ένα super ενυδατικό lip balm.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στα 30 από καλλυντικά είναι απαραίτητα ένα 3) κόκκινο κραγιόν και 4) μία διάφανη πούδρα.

Καθώς μεγαλώνουμε, ανακαλύπτουμε περισσότερο τη femme fatale πλευρά που κρύβουμε όλες μέσα μας και το κόκκινο κραγιόν είναι το ιδανικό προϊόν που μας βοηθάει να αποκαλύψουμε τη θηλυκότητα που κρύβουμε μέσα μας. 


Bobbi Brown Nourishing Lip Color - Claret: Εκτυφλωτικό κόκκινο χρώμα, με πλούσια σύνθεση που προσφέρει ενυδάτωση και ανανέωση στα χείλη

Όσο για τη διάφανη πούδρα, είναι ένα προϊόν που μπορεί να εφαρμοστεί μετά τα προϊόντα βάσης -foundation, concealer- και να κάνει πιο λεία και απαλή την επιδερμίδα, ιδιαίτερα στα σημεία που έχουμε λεπτές γραμμές ή ρυτίδες.


 Laura Mercier Loose Setting Powder Translucent: Χαρίζει βελούδινη όψη και υπέροχη αίσθηση στην επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Οι must-have αποχρώσεις για το φθινοπωρινό μανικιούρ

Κάθε 6 δευτερόλεπτα μια γυναίκα αγοράζει αυτό το κραγιόν -Μήπως είναι το χρώμα που πάντα αναζητούσες;