Γυναίκα βάζει κραγιόν/Shutterstock
Γυναίκα βάζει κραγιόν/Shutterstock
LIPSTICK

Tο κραγιόν που έχει κλέψει την καρδιά της beauty editor -Ιδανικό για office look και όχι μόνο


Όλοι περάσαμε το στάδιο της προσαρμογής. Είναι αυτές οι πρώτες ημέρες, μόλις έχεις γυρίσει από τις διακοπές και η δουλειά σε καλεί.

Και ενώ σκέφτεσαι παραλίες και χαλάρωση, πρέπει να συγκεντρωθείς και να επιστρέψεις στο μυαλό σου στις απαιτήσεις της εργασίας σου.

Από την πρώτη ημέρα που επέστρεψα, ήθελα να ανανεώσω την εμφάνισή μου. Είχα βαρεθεί τόσο τα καλοκαιρινά μου ρούχα, όσο και το beauty style μου. Ωραίο και sexy το ηλιοκαμένο look, με το bronzer να πρωταγωνιστεί στο πρόσωπο, ωστόσο δεν ταιριάζει και τόσο στο office look.

Συμφωνείτε;

Καθώς δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη να ετοιμαστώ την πρώτη ημέρα, για το makeup look μου περιορίστηκα στο concealer με το οποίο κάλυψα μαύρους κύκλους και σημάδια, στη μάσκαρα για να τονίσω τα μάτια μου και σε ένα ενυδατικό κραγιόν από τη νέα σειρά του οίκου Chanel, Rouge Coco Flash.

Rouge Coco Flash/instagram @chanelbeauty

Η συγκεκριμένα σειρά περιλαμβάνει μία τεράστια ποικιλία αποχρώσεων και στο νεσεσέρ μου υπάρχουν 4 από αυτά. Τα χρησιμοποιώ τόσο στα πρωινά looks μου, όταν θέλω απλά τα χείλη μου να είναι ενυδατωμένα, λαμπερά, όσο και στα βραδινά που θέλω να είμαι πιο εντυπωσιακή.

Για την επιστροφή στη δουλειά επέλεξα την απόχρωση 92-AMOUR. Ένα βαθύ, ελαφρώς σκούρο κόκκινο, με τη χαρακτηριστική γυαλάδα που έχει η συγκεκριμένα σειρά κραγιόν, Rouge Coco Flash.
Ενώ ήμουν σχεδόν άβαφη στο υπόλοιπο πρόσωπο, τα χείλη μου είχαν ένα διακριτικό, λαμπερό, κόκκινο χρώμα. Το συγκεκριμένο κραγιόν χάρισε δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση στο makeup look μου. Δεν είναι τυχαίο ότι με ρώτησαν αρκετοί συνάδελφοι ποιο κραγιόν φορούσα. 

Chanel, Rouge Coco Flash, απόχρωση 92-AMOUR
Chanel, Rouge Coco Flash, απόχρωση 92-AMOUR

Από τότε το εφαρμόζω σχεδόν καθημερινά στα χείλη μου. Αυτό το διακριτικό κόκκινο χρώμα είναι ό,τι χρειάζονται τα χείλη μου, μία ανάσα πριν μπει το Φθινόπωρο. Δε χρειάζεται να ασχοληθώ με το υπόλοιπο πρόσωπό μου, καθώς το συγκεκριμένο κραγιόν είναι δυναμικό και δημιουργεί ένα ισορροπημένο makeup για το office look μου.

Μάλιστα, εγώ το χρησιμοποιώ και ως ρουζ, όπως κάνω σχεδόν με όλα μου τα κραγιόν. Αυτό είναι ένα trick που έχω δει από τη makeup artist, Violette. Απλώνω ελάχιστο προϊόν, με ταμποναριστές κινήσεις στα μήλα μου και αποκτούν ένα απαλό, ροδαλό χρώμα.

Chanel Makeup Look/instagram @chanelbeauty

Rouge Coco Flash, απόχρωση 92-AMOUR, αυτό είναι το δικό μου αγαπημένο κραγιόν αυτή την εποχή.

Αλήθεια ποιο είναι το δικό σου;

Διαβάστε ακόμη:

Δοκίμασα 7 διαφορετικές mascara και κατέληξα στην αγαπημένη μου γι' αυτή τη σεζόν

Οι must-have αποχρώσεις για το φθινοπωρινό μανικιούρ