Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock
ΜΟΛΥΒΙ ΦΡΥΔΙΩΝ

Το μολύβι φρυδιών που χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια -Χαρίζει απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα στο σχήμα μου


Πέρασα και εγώ αυτή τη φάση στην εφηβεία, όπου ηθελα να αλλάξω κάθε χαρακτηριστικό στο πρόσωπο μου.

Και φυσικά τα φρύδια ήταν το βασικό στοιχείο που πείραζα σχεδόν καθημερινά!

Με θυμάμαι με ένα μίνι καθρεφτάκι στα χέρια και το τσιμπιδάκι να αφαιρώ όλο και περισσότερες τρίχες.

Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω με μια σειρά τρίχες στα φρύδια μου. Κάτι που στη δεκαετία του 90 και λίγο αργότερα αποτελούσε top trend. Σήμερα όμως και τα τελευταία 7-8 χρόνια οι τάσεις είναι διαφορετικές

Τα beauty trends έχουν επιστρέψει στη φυσική ομορφιά και στόχος είναι κάθε γυναίκα να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της μέσα από το μακιγιάζ και όχι να τα αλλάζει.

Τα φρύδια αποτελούν ενα απο τα πιο βασικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο μας. Ειναι όλη η ομορφιά μας οπως συνηθίζουν να λένε κορυφαίοι make-up experts. Όσο πιο πυκνά-πλούσια είναι, τόσο περισσότερο χαρίζουν στο πρόσωπό μας.

Γυναίκα με γήινο μακιγιάζ/Shutterstock
Γυναίκα με γήινο μακιγιάζ/Shutterstock

Τι γίνεται λοιπόν όταν εσύ έχει ξεσπάσει πάνω σε αυτά στο παρελθόν ή απλά έχεις κάνει μία λάθος κίνηση και έχεις χαλάσει το σχήμα τους;

Αρχικά χρησιμοποιείς καστορέλαιο. Είναι το φυτικό συστατικό που προσωπικά με βοήθησε αρκετά. Μερικές σταγόνες στο χέρι και ελαφρύ μασάζ πρωί και βράδυ, αρκεί για να ενεργοποιηθούν οι θύλακες της τρίχας. Σε καμία περιπτωση δεν κατάφερα να έχω το πλούσιο και πυκνό φρύδι που είχα μικρή, ωστοσο ξέφυγα απο το σούπερ λεπτό σχήμα.

Γυναίκα με πυκνά φρύδια/Shutterstock
Γυναίκα με πυκνά φρύδια/Shutterstock

Για να τελειοποίησω το αποτέλεσμα, χρησιμοποιώ κάθε φορά που είναι να βγω μολύβι φρυδιών. Τα τελευταία τρία χρονια επιλέγω το Brow Sculptor του οίκου Tom Ford. Είναι ένα προϊόν που πραγματικά αγαπώ και το προτεινω σε κάθε κοπέλα που αναζητά φυσικό αποτέλεσμα στο σχήμα των φρυδιών της.

Με απαλές κινήσεις το εφαρμόζω πλαγιαστά πατώντας αρχικά πάνω στο σχήμα και ύστερα βγαίνω ελάχιστα εκτός, προς τα πάνω.

Έχω επιλέξει έναν τόνο πιο ανοιχτή απόχρωση απο τη φυσική των φρυδιών μου και σας προτεινω το ίδιο να κάνετε και εσείς, για να αποφύγετε το έντονο αποτέλεσμα.

Brow Sculptor by Tom Ford
Brow Sculptor by Tom Ford

Brow Sculptor by Tom Ford, το μολύβι φρυδιών που αγαπώ και χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Αλήθεια ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο προϊόν για τέλειο σχήμα φρυδιών;

Διαβάστε ακόμη:

New Trend Alert: Ξεχάστε το ρουζ στα ζυγωματικά, απλώστε το γενναιόδωρα στο κέντρο των μήλων

Γιατί οι σύγχρονες γυναίκες θέλουν να βλέπουν πραγματικές γυναίκες σε καμπάνιες και όχι μοντέλα -Έρευνα