Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock
JUICY LIPS

Αυτή η τόσο μικρή πινελιά στο makeup look θα προσελκύσει τα βλέμματα όλων -Με ένα αγαπημένο προϊόν των 90's


Σας έχει τύχει ποτέ να παρατηρείτε έντονα ένα πρόσωπο και να μαγνητίζει το βλέμμα σας κάποιο χαρακτηριστικό του;

Μου έτυχε πρόσφατα, σε ένα event που ήμουν καλεσμένη. Παρατηρούσα επίμονα, όση ώρα ήμουν στο event, τα λαμπερά χείλη μιας συναδέλφου.

Ήταν άχρωμα, δεν είχαν περίγραμμα, ούτε κάποιο ιδιαίτερο χρώμα. Αντιθέτως νομίζω ότι είχαν ελάχιστο foundation, γι αυτό ήταν πιο ανοιχτό μπεζ. Ωστόσο ήταν super λαμπερά, είχαν μία διακριτική γυαλάδα και κάθε φορά που έπεφτε το φως του ήλιου πάνω σε αυτά, έδειχναν περισσότερο ελκυστικά και juicy.

Και ενώ η παρουσίαση συνεχιζόταν παρατηρώ την ίδια να βγάζει από την τσάντα της ένα διάφανο lip gloss και να κάνει ένα μόνο πέρασμα στα χείλη της.

Διάφανο lip gloss, αυτό το προϊόν που όλες λατρεύαμε και χρησιμοποιούσαμε ανελλιπώς τη δεκαετία του 90 και τώρα, το 2019 έχει κάνει τρομερό come back.

Τα glossy lips έχουν την τιμητική τους φέτος!/Instagram

Δε χρειάζεται να κάνουμε περίγραμμα, να τα βάψουμε με κάποιο κραγιόν, να κάνουμε οποιαδήποτε προσπάθεια στα χείλη μας. Αρκεί ένα διάφανο lip gloss να εφαρμοστεί σε αυτά. Μάλιστα, δε χρειάζεται να είναι τέλειο, δεν είναι απαραίτητο να έχουμε καθρέφτη για να βλέπουμε. Αρκεί ελάχιστο προϊόν στο κέντρο των χειλιών.

Τα χείλη μας θα είναι φυσικά, λαμπερά και αναμφισβήτητα θα μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων. Συνδυάζονται με έντονο μακιγιάζ στα μάτια ή και με ένα totally natural makeup look.

Αυτή η τόσο μικρή και διακριτική πινελιά μπορεί να αλλάξει το πρόσωπό μας και να αποτελέσει statement στην εμφάνισή μας.

Βλέπετε κάποιες φορές δε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε το ιδανικό look.

Βγάλτε λοιπόν από τα ντουλάπια τα διάφανα lip gloss και αν δεν έχετε κάποιο εύκαιρο, επενδύστε σε ένα από αυτά που σας προτείνουμε παρακάτω!


Glossier, Lip Gloss. Αν βρεθείτε στο εξωτερικό επενδύστε στο συγκεκριμένο διάφανο lip gloss!


Chanel, Gloss Volume Plumping Lipgloss. Με διαφορά ένα από τα πιο αγαπημένα διάφανα lip gloss που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.


Estee Lauder, Pure Color Envy Sculpting Gloss. Αν θέλετε να ενισχύσετε το φυσικό χρώμα των χειλιών σας, το συγκεκριμένο προϊόν είναι αυτό που χρειάζεστε!


Korres, Morello Voluminous Lip Gloss. Για τους λάτρεις των nude lips.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό το nude κραγιόν ταιριάζει τέλεια στις γυναίκες άνω των 40

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα προβιοτικά και γιατί τα χρειάζεσαι στη skincare ρουτίνα σου