Face Roller/ShutterstockΤι
Face Roller/ShutterstockΤι
FACE ROLLER

Face Roller: Λύθηκε το μυστήριο για το αν είναι απαραίτητο ή όχι στην περιποίηση της επιδερμίδας


Τα face rollers είναι το νέο "gadget" στον τομέα της ομορφιάς, το οποίο προσφέρεται ως αποτελεσματικό εργαλείο για την επίτευξη καθαρού και μη πρησμένου δέρματος.

Επιπλέον μπορεί να απομακρύνει την περίσσεια υγρασία από το πρόσωπο, να βοηθήσει τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας να απορροφηθούν καλύτερα από το δέρμα και ακόμη να καταπολεμήσει σε βάθος τις ρυτίδες.

Υπάρχουν πολλά μεγέθη,  ο μεγάλος κύλινδρος προορίζεται για το μέτωπο, τα μάγουλα και το λαιμό, ενώ ο μικρός κύλινδρος είναι για την περιοχή κάτω από τα μάτια και γύρω από το στόμα.

Δεν είναι λίγοι οι beauty editors αλλά ακόμα και οι skincare experts που έχουν εκφράσει τους προβληματισμούς τους για το συγκεκριμένο εργαλείο. Βέβαια από την άλλη δεν είναι και λίγοι εκείνοι που το χρήζουν απαραίτητο στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και όπως αναφέρουν εκτός από τα skincare οφέλη, παράλληλα χαλαρώνει τον άνθρωπο που το χρησιμοποιεί, κάτι που είναι απαραίτητο στη σημερινή εποχή.

Λαμπερό δέρμα/Shutterstock
Λαμπερό δέρμα/Shutterstock

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα face rollers είναι πράγματι, ευεργετικά και έχουν αποτελέσματα τόσο στην λαμπερή και ενυδατωμένη όψη της επιδερμίδας όσο και στην τόνωση του λεμφικού συστήματος, το οποίο ευθύνεται για την απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό.

Από την άλλη όμως δεν είναι ένα εργαλείο που χρειάζεται κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της. Με την καθημερινή, σχολαστική περιποίηση της επιδερμίδας, με καλά προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας και καλύπτουν τις ανάγκες μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα από αυτά που νομίζουμε. Μπορούμε να έχουμε υγιές, καθαρό, ενυδατωμένο, λαμπερό δέρμα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η τεχνολογία ωστόσο και οι θεραπείες εξελίσσονται και πάντα στην αγορά θα βλέπουμε προϊόντα, εργαλεία αλλά και υπηρεσίες που υπόσχονται το καλύτερο αποτέλεσμα, σε μικρό χρονικό διάστημα.
Είναι στο χέρι μας αν θέλουμε να πάμε με τον πιο παραδοσιακό τρόπο ή να ακολουθήσουμε τις νέες προτάσεις.

Και στις δύο περιπτώσεις ωστόσο θα δούμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αρκεί να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες!

Διαβάστε ακόμη:

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα προβιοτικά και γιατί τα χρειάζεσαι στη skincare ρουτίνα σου

Νude κραγιόν -Βρήκαμε τις οικονομικές επιλογές για την top τάση της σεζόν