Γυναίκα πίσω από κουρτίνα/Shutterstock
Γυναίκα πίσω από κουρτίνα/Shutterstock
ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Αυτά τα προϊόντα μπορούν να «εξαφανίσουν» τα σπυράκια σου!


Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει και έχετε αντικρύσει στον καθρέφτη ένα σπυράκι να πρωταγωνιστεί στο πρόσωπό σας;

Σίγουρα αρκετές και μάλιστα είναι και κάποια που είναι τρομερά πρισμένα και τις περισσότερες φορές δεν ξέρουμε πώς να τα αντιμετωπίσουμε...

  • Να τα πειράξουμε; Να τα σπάσουμε;
  • Να τα καλύψουμε απλά με makeup;
  • Μήπως να μην τα πειράξουμε καθόλου;
  • Να βάλουμε την κρέμα που έβαλε η γνωστή μας ή να δοκιμάσουμε κάποια DIY συνταγή;

Τόσα ερωτήματα παιρνούν από το μυαλό μας τα πρώτα λεπτά και όμως η σωστή αντιμετώπιση είναι να έχουμε στο ντουλάπι του μπάνιου μας, προϊόντα ειδικά για τα σπυράκια.

Να επενδύσουμε με άλλα λόγια σε εξειδικευμένα προϊόντα που μπαίνουν τοπικά, δρουν και εξαλείφουν τα σπυράκια. Βασική προϋπόθεση να έχουμε πλύνει πρώτα καλά το πρόσωπό μας και να είμαστε σίγουροι ότι τα χέρια μας είναι καθαρά.

Facial Mask/Shutterstock
Facial Mask/Shutterstock

Ποια είναι αυτά τα SOS προϊόντα λοιπόν που χρειαζόμαστε όλες;

Κρατήστε σημειώσεις και βγείτε άμεσα στα καταστήματα ομορφιάς να τα αναζήτησετε. Πολλά από αυτά μπορείτε να τα αγοράσετε και online!

Peter Thomas Roth, Acne-Clear Invisible Dots: Περιέχουν σαλικυλικό οξύ και ταϊόδεντρο και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τα εφαρμόσουμε στα σπυράκια πάνω. Τα θεραπεύουμε, ενώ γίνονται και λιγότερο ορατά.

Vichy, Normaderm Hyalo Spot: Ένα προϊόν ιδανικό ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες!


SkinCeuticals, Blemish + Age Defense: Αυτός ο ορός δεν πρέπει να σας λείπει, αν αντιμετωπίζετε ακμή των ενηλίκων.  H αποτελεσματικότητά του έγκειται στον συνδυασμό διαφορετικών οξέων όπως το διοϊκό οξύ με μια βέλτιστη σύνθεση alpha- και beta-υδροξυ-οξέων.

Mario Badescu, Drying Lotion: Είναι ίσως το πιο γνωστό προϊόν που αντιμετωπίζει τα σπυράκια. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βυθίσετε μια μπατονέτα στο μπουκάλι και να την εφαρμόσετε τοπικά στο σπυράκι!

Διαβάστε ακόμη:

Η διάφανη επιδερμίδα του οίκου Dior επιτυγχάνεται μέσα από το skincare

Οι must-have αποχρώσεις για το φθινοπωρινό μανικιούρ