Τα αυγά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην μαγειρική και στην διατροφή μας.
Αυτή η μικρή τροφή που μας συντροφεύει από τα παιδικά μας χρόνια, ήταν πολύ παρεξηγημένη.
Τρώγαμε τα κλασσικά αυγά-μάτια (τηγανητά), μελάτα ή σφιχτά μέχρι που τα βαρεθήκαμε.
Αργότερα, ανακαλύψαμε και άλλες συνταγές που μας ήρθαν από το εξωτερικό μαζί με το καθιερωμένο πλέον brunch: Ομελέτες, scrambled, ποσέ, Μπένεντικτ, όλα λαχταριστά και πεντανόστιμα!
Είτε τα τρώμε έξω είτε τα φτιάχνουμε μόνοι μας στο σπίτι, το αυγό θέλει τέχνη.
Η food editor του Food & Wine αποκαλύπτει τα μυστικά της όσον αφορά στο τέλειο αυγό.
Η ίδια αναφέρει ότι βρήκε τον τρόπο για να φτιάχνει την πιο απολαυστική και γευστική ομελέτα στον κόσμο.