shutterstock
shutterstock
PASTEL

Ποια είναι η ιδανική παστέλ απόχρωση για εσένα -Βρες τον κατάλληλο τόνο


Μία από τις πιο όμορφες περιόδους του χρόνου είνα οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Είναι η περιόδος που φοράμε τα καλά μας από την κορυφή, έως τα νύχια και υιοθετούμε τις τελευταίες τάσεις της μόδας για τις εξόδους μας. Και οι φετινές τάσεις, τουλάχιστον στον τομέα της ομορφιάς, καλύπτουν όλα τα γούστα.

Για εκείνες που αγαπούν το φυσικό look, το no-makeup makeup είναι η ιδανική επιλογή και για να το πετύχουν αρκεί να ακολουθήσουν τα σωστά βήματα. Από την άλλη όσες θέλουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα, πρέπει να πουν ναι στις electric σκιές και στα burgundy χείλη.

Η φετινή χρωματική παλέτα καλύπτει όλα τα στιλ και ταιριάζει σε κάθε χρώμα μαλλιών, σε κάθε τύπο δέρματος.

Και στο σημερινό μας άρθρο κάνουμε focus στα παστέλ χρώματα. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να τα φοράμε την άνοιξη και το καλοκαίρι, όμως φέτος πρωταγωνιστούν και το χειμώνα, στα εορταστικά μας looks.

shutterstock
shutterstock

Οι επιλογές είναι πολλές, από το γαλάζιο, μέχρι το γλυκό ροζ και κοραλί η συγκεκριμένη χρωματική παλέτα είναι πλούσια.

Αν έχετε σταρένια επιδερμίδα ή τα μαλλιά σας είναι σκούρα καστανά ή μαύρα, το κοραλί αλλά και το παστέλ πράσινο είναι τα χρώματα που πρέπει να επιλέξετε.

Από την άλλη οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ή όσες έχουν αποχρώσεις του ξανθού στα μαλλιά τους, το girly pink και το γαλάζιο που θυμίζει κάτι από τα 70's, είναι τα ιδανικά χρώματα για να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά τους.

Το γαλάζιο eyeliner αποτελεί μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν, ενώ για πολλές γυναίκες είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιούν καθημερινά. Συνδυάζεται με οποιοδήποτε κραγιόν από το πιο φλογερό κόκκινο, μέχρι το safe nude και δίνει έναν 70 αέρα στο μακιγιάζ.

Αν θέλετε να επιλέξετε παστέλ χρώματα στα χείλη, να σας πούμε ότι εκεί οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες καθώς εκεί έχουμε τις κλασσικές αποχρώσεις του nude, nude pink και nude coral που συνδυάζονται με έντονα βαμμένα μάτια ή με άβαφα για ένα φρέσκο φυσικό makeup look.