Street Style-Shutterstock
Street Style-Shutterstock
HAIR TRENDS

Το hairstyle που είδαμε να πρωταγωνιστεί στο Paris Fashion Week


Υπάρχουν πολλοί λόγοι που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στις εβδομάδες μόδας. 

Ο πρώτος και ίσως ο πιο βασικός είναι οι δημιουργίες που παρουσιάζουν οι σχεδιαστές, ο δεύτερος είναι οι street style εμφανίσεις.

Τα it girls δείχνουν τις τάσεις της σεζόν που διανύουμε τόσο με τα outfits όσο και με το beauty style που επιλέγουν.

Κάνουμε zoom στο πρόσωπό τους, στα νύχια τους, στα μαλλιά τους και παίρνουμε ιδέες για τις δικές μας εμφανίσεις. Και αυτό που μαγνήτισε το ενδιαφέρον μας στο φετινό Paris Fashion Week ήταν τα χτενίσματα των κοριτσιών.

Hairlooks που μπορούμε να δημιουργήσουμε μόνες μας, τόσο απλά και όμως τόσο stylish που μόνο απαρατήρηρα δεν περνούν.

Τα it girls αφήσαν τα μαλλιά τους ελεύθερα, ανέμελα και είπαν ναι στη φυσική κίνηση. Σκεφτείτε πώς είναι τα μαλλιά σας όταν βγαίνετε από το μπάνιο, τα στεγνώνετε ελαφρώς και απλά δίνετε μία κίνηση με τα δάχτυλά σας ή και με μία βούρτσα στις άκρες σας. Σίγουρα ένα προϊόν styling βοηθάει τόσο στην κίνηση, όσο και στη διατήρηση του συγκεκριμένου στιλ που θέλουμε να υιοθετήσουμε

Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock

Αν πάλι είστε fan των updos να σας πούμε ότι το συγκεκριμένο στιλ το είδαμε και σε μαλλιά πιασμένα ατημέλητα ψηλά. Βάλτε τα δάχτυλά σας στα μαλλιά σας και πιάστε τα όσο πιο ατημέλητα μπορείτε, αφήνοντας τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σας. Όσο πιο ανεπιτήδευτο είναι το look, τόσο πιο πετυχημένο το αποτέλεσμα.

Loose ponytail at street style look/Shitterstock
Loose ponytail at street style look/Shitterstock

Όπως καταλαβαίνουμε το φυσικό στιλ επικρατεί τόσο στο μακιγιάζ, όσο και στα μαλλιά αυτή την εποχή. Ξεχάστε τα επιτηδευμένα χτενίσματα, τα αυστηρά ίσια μαλλιά και τις εντυπωσιακές μπούκλες. Παίξτε με τα μαλλιά σας, ακολουθήστε τη φυσική τους κίνηση και αναδείξτε το δυνατό τους σημείο. 

Μην αμελείτε να τα κουρεύετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να είναι υγιή και με προσεγμένες άκρες

Αν θέλετε να ανανεώσετε το look σας μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό κούρεμα ή απλά να κόψετε αφέλειες. Μία μικρή αλλαγή που θα αλλάξει ριζικά το hairstyle σας και γενικά το στιλ σας.

Διαβάστε ακόμη: Αυτό το προϊόν θα πάει τη βραδινή μας περιποίηση ένα επίπεδο παραπάνω
Διαβάστε ακόμη: Αυτό είναι το πιο fashionable κούρεμα που θα τολμήσουμε την άνοιξη