Splash/Ideal image
Splash/Ideal image
ΝETTING

Tα φορέματα και οι φούστες του καλοκαιριού έρχονται στην πιο ασυνήθιστη πλέξη -Τολμηρές και αέρινες


Τα κοχύλια και τα μαργαριτάρια, αλλά και κάθε κόσμημα εμπνευσμένο από τη θάλασσα είναι τάση ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Σειρές από μικρά όστρακα στόλισαν το λαιμό, του λοβούς και τα χέρια μας ακόμα και τους αστραγάλους μας, αφού δεν υπήρχε influencer χωρίς anklet με κοχύλια.

Πριν δύο χρόνια τα μαγιό που πρωταγωνιστούν είχαν όλα κάτι κοινό. Ήταν πλεκτά. Κροσέ μαγιό σε πολλά διαφορετικά χρώματα, συχνά έντονα που τα έκαναν να μοιάζουν εξωτικά και έθνικ έκαναν το καλοκαίρι μας τροπικό.

Ο οίκος Jacquemus είναι υπεύθυνος για την επιστροφή του παρεό στην παραλία και όχι μόνο, ενώ χάρη στην Pantone και το Living coral ως απόχρωση του 2019, στοιχηματίζουμε πως σύντομα ρούχα και αξεσουάρ θα παραπέμπουν σε ύφαλο.

Αλλο ενα μεγάλο, «θαλασσινό» trend φαίνεται πως πήρε την έγκριση των σχεδιαστών και το εισιτήριο για την summerish γκαρνταρόμπα μας. Φορέματα, φούστες και τουνίκ με πλέξη που θυμίζει δίχτυ, φοριούνται πάνω από το μαγιό σαν cover up ή και μόνα τους και το αποτέλεσμα, εμφανίσεις μιας σύγχρονης γοργόνας.