Harper Beckham/AP Images
Harper Beckham/AP Images
HAIRSTYLE

Το must have κούρεμα της σεζόν πηγαίνει σε όλες τις ηλικίες, απόδειξη η Χάρπερ Μπέκαμ και η Άννα Γουίντουρ


Μπορεί η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου να ολοκληρώθηκε, σε πολλούς όμως θα μείνει αξέχαστη. 

Ανάμεσά στους σχεδιαστές ήταν και η Victoria Beckham, η οποία διατήρησε για μία ακόμη χρονιά το minimal, monochromatic style που προτιμά σχεδόν σε όλες τις συλλογές της και φυσικά εντυπωσίασε το κοινό.

Μεταξύ των παρευρισκομένων η στενή φίλη του ζευγαριού, σιδηρά κυρία της μόδας, Anna Wintour. Καθόταν δίπλα στη μικρή Harper Beckham, η οποία επίσης συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων για το μοναδικό και ξεχωριστό, minimal στιλ της.

Αυτό που δεν έμεινε ασχολίαστο ήταν το stylish κούρεμα της Harper Beckham, ένα κούρεμα αρκετά αυστηρό η αλήθεια είναι, για μικρά παιδιά. Ωστόσο η fashionista Harper μπορεί να το υποστηρίξει καλύτερα από όλες.

Και ναι αυτό το κούρεμα είναι η μεγάλη τάση της σεζόν.

Harper Beckham/Splash/Ideal Image
Harper Beckham/Splash/Ideal Image

Δείτε την εμφάνιση της Harper Beckham με το νέο της κούρεμα, μέσα από το λογαριασμό @lovinghautecouture στο instagram

Το αυστηρό, τετράγωνο καρέ σε ένα μήκος με τις αφέλειες, ένα κούρεμα που διατηρεί αναλλοίωτο εδώ και χρόνια η Anna Wintour είναι το νέο hairstyle της Harper και φυσικά στο εξωτερικό έχει γίνει ήδη τάση.

Πρόκειται για ένα άκρως κλασσικό κούρεμα που ταιριάζει σε γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο, αλλά και σε όσες έχουν έντονες γωνίες.

Έχει διαχρονική αξία και του ταιριάζει απόλυτα το ίσιωμα. 

Την τρομερή ομοιότητα ανάμεσα στην Anna Wintour και την Harper Beckham παρατήρησε και ο David και την επισήμανε στα social media. Σχολίασε μάλιστα "Harper και Anna, ποια το φόρεσε καλύτερα", αναφερόμενος στο αυστηρό κούρεμά τους.

Διαβάστε ακόμη: To hairstyle που είδαμε στο catwalk της Mary Katrantzou αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τις τάσεις στις βαφές των μαλλιών
Διαβάστε ακόμη: Το εντυπωσιακό makeup look της Kate Middleton στο κόκκινο χαλί των BAFTAS 2019