Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock
BEAUTY TRENDS

To beauty προϊόν που πρωταγωνιστεί στο Instagram και πρέπει όλες να δοκιμάσουμε


Μεταξύ άλλων μέσα από το instagram έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωνόμαστε και για τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς.

Διάσημες bloggers, influencers, beauty editors, makeup artists μας αποκαλύπτουν τα trends της σεζόν και μας δείχνουν πώς μπορούμε να τα υιοθετήσουμε στο καθημερινό μας στιλ.

Κάνοντας focus στο μακιγιάζ και στα προϊόντα που θα πρωταγωνιστήσουν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019, υπάρχει ένα συγκεκριμένο που το έχουμε δει να ξεχωρίζει.

Ένα προϊόν που δίνει χρώμα στο πρόσωπο και μπορεί να δημιουργήσει πολλά και διαφορετικά makeup looks.

Οι περισσότερες το έχουμε στο νεσεσέρ μας, ωστόσο δεν το χρησιμοποιούμε συχνά. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες γυναίκες που το επιλέγουν ακόμα και για τα πρωινά τους looks.

Μάτια τονισμένα σε μπλε απόχρωση/Shutterstock
Μάτια τονισμένα σε μπλε απόχρωση/Shutterstock

Ο λόγος για την μπλε σκιά, ένα χρώμα που ξεχωρίσει στις ανοιξιάτικες/καλοκαιρινές τάσεις του 2019.

Μπορεί να εφαρμοστεί στο κινητό βλέφαρο και να δημιουργήσει ένα έντονο μακιγιάζ τύπου smokey look. Συνδυάζεται άψογα με σκούρο μολύβι στις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων αλλά και με eyeliner για πιο ρετρό αποτέλεσμα.

Επίσης η μπλε σκιά δημιουργεί έντυπωσιακό αποτέλεσμα, αρκεί να τονίσουμε τις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων με ένα γωνιακό πινέλο.

Είναι ένα χρώμα που θυμίζει καλοκαίρι και που ταιριάζει απόλυτα σε λευκές, σταρένιες αλλά και μαυρισμένες επιδερμίδες.

 

Μπλε σκιά με shimmer ιδανική για bronze makeup looks.

H makeup artist Violette έδειξε τη δική της ανατρεπτική πρόταση στο μακιγιάζ, με το μπλε να πρωταγωνιστεί στο κινητό της βλέφαρο. Η ίδια προτίμησε μολύβι αντί για σκιά και το δούλεψε στις εξωτερικές γωνίες των βλεφάρων της.

Ένα look διαφορετικό, ελαφρώς εκκεντρικό ωστόσο τόσο εντυπωσιακό και πρωτοποριακό που πρέπει αναμφισβήτητα να το δοκιμάσουμε και στο πρόσωπό μας.

Το makeup look sτης Violette, όπως μας το έδειξε στον official λογαριασμό της στο instagram

Σαφέστατα η Kim Kardashian που είναι από τις πρώτες που λανσάρει τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, δεν αντιστάθηκε στην μπλε σκιά. Μάλιστα δημιούργησε μία ολόκληρη συλλογή KKW beauty βασισμένη στο μπλε που απαιτεί η σεζόν.

Η ίδια προτίμησε το πιο εύκολο και εξίσου εντυπωσιακό look, απλώνοντας την μπλε σκιά σε όλο το κινητό της βλέφαρο. Δείτε πόσο ταιριάζει με τη σταρένια επιδερμίδα της και τα μαύρα της μαλλιά!

To makeup look της Kim Kardashian με το μπλε να πρωταγωνιστεί στο κινητό της βλέφαρο.

Extra Tip: Για να αναδείξετε τόσο έντονες σκιές θα πρέπει πάντα να τονίζετε τις βλεφαρίδες σας με μαύρη μάσκαρα κατά προτίμηση. Κάνετε focus στις ρίζες των βλεφαρίδων και όχι τόσο στις άκρες για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας!

Διαβάστε ακόμη:

Το manicure style που ταιριάζει απόλυτα με denim looks -To χρώμα που αγαπούν οι royals
Οι ανοιξιάτικες τάσεις στο μακιγιάζ που θα πρωταγωνιστήσουν το 2019 -Τις δοκιμάζουμε από τώρα