Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock
POLKA DOTS

Τα polka dots πρωταγωνιστούν στο ανοιξιάτικο μανικιούρ και είναι super stylish ιδέα


Κάποιες φορές θέλουμε να ξεφύγουμε από τις συνηθισμένες επιλογές, ακόμα και στο μανικιούρ μας.

Ακολουθούμε τα trends, λέμε ναι στο έντονο φούξια, στα κομψά ημιδιάφανα βερνίκια και στα must-have χρώματα της άνοιξης, τα παστέλ. Ωστόσο θέλουμε και κάτι το διαφορετικό, κάτι το ιδιαίτερο!

Μπορεί τα σχέδια να μην αρέσουν σε πολλές γυναίκες, υπάρχουν όμως πιο διακριτικές προτάσεις που δίνουν ένα διαφορετικό και πιο stylish χαρακτήρα στο μανικιούρ.

Μία από τις προτάσεις της άνοιξης είναι τα polka dots ή αλλιώς οι βούλες σε φυσικά ή βαμμένα νύχια. Μία πρόταση που την είδαμε να πρωταγωνιστεί στα spring/summer 2019 catwalks, ενώ την προτιμούν και πολλές γυναίκες.

Δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε όλα τα νύχια μας πουά, αρκεί να κάνουμε τη διαφορά μόνο σε ένα ή να παίξουμε και με άλλα σχέδια.

Funky Manicure Style/Shutterstock
Funky Manicure Style/Shutterstock

Οι λάτρεις του minimal manicure θα λατρέψουν την ιδέα που ακολουθεί στη φωτογραφία από το instagram account "Hello Birdie Nails and Lashes".

Μία μονή βούλα στη ρίζα των νυχιών είναι αρκετή και δείχνει ακόμα πιο κομψή αν επιλέξουμε nude, απαλές αποχρώσεις!

Minimal nail art!

Για τις πιο τολμηρές και εκείνες που θέλουν να παίζουν με το μανικιούρ, ένας συνδυασμός χρωμάτων και σχεδίων είναι ιδανικός για το ανοιξιάτικο μανικιούρ.

Επιλέξτε ως βερνίκι το κίτρινο, κάνετε ένα νύχι σας διάφανο και γεμίστε το με dots, ενώ σε ένα άλλο κάνετε ένα άλλο σχέδιο της επιλογής σας.

Funky manicure style!

Τέλος το μανικιούρ μπορεί να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό και luxury αν τα σχέδια αντικατασταθούν με διακριτικά στρας. Η πρόταση που είδαμε στο instagram account "Hello Birdie Nail & Lashes" είναι ombre γαλλικό σχέδιο σε μπεζ και μαύρο χρώμα και στρας σε χρυσό χρώμα.

Sexy & Luxury Manicure Style!

Διαβάστε ακόμη:

Το ιδανικό μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 40 -Ποια προϊόντα να αποφεύγετε και ποια να προτιμάτε

Τα σημεία που πρέπει να καλύπτουμε με αντηλιακό και πάντα ξεχνάμε