Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Το απόλυτο χρώμα της άνοιξης για το επόμενο μανικιούρ μας


Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που βρίσκομαι σε ένα nail salon, αναρωτιέμαι τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου.

Από τότε που μπήκαμε στην άνοιξη έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στα nude, ημιδιάφανα που δείχνουν τα νύχια μου καθαρά, κομψά, περιποιημένα. Ωστόσο κάποιες φορές ενδίδω και στο κλασικό κόκκινο αλλά και το rock-sexy σκούρο μπορντό.

Επειδή όμως πάντα ενημερώνομαι για τις τάσεις στη μόδα αλλά και την ομορφιά και δε θέλω να ξεφεύγω από τις προτάσεις της σεζόν, τώρα που ο καιρός είναι πιο ανοιξιάτικος, νομίζω ήρθε η εποχή να δοκιμάσω το must-have βερνίκι.

Αν περιμένετε κάποια παστέλ απόχρωση που συνηθίζεται να πρωταγωνιστεί την άνοιξη, να σας πω ότι αυτή τη χρονιά το χρώμα ξεφεύγει πολύ από τα ήρεμα και chic and classy παστέλ. Επίσης δεν ανήκει στα κόκκινα αλλά ούτε και στα classic nude.

Φούξια νύχια/Photo by William Iven on Unsplash
Φούξια νύχια/Photo by William Iven on Unsplash

Το απόλυτο χρώμα στα νύχια για την άνοιξη του 2019 είναι το έντονο, ζωηρό και τόσο girly φούξια. Ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα σε σταρένιες αλλά και ανοιχτές επιδερμίδες. Ένα χρώμα που μπορούμε να το δούμε να πρωταγωνιστεί στο μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ-καθώς σε λίγο καιρό θα φορέσουμε και τα σανδάλια μας.

Ένα χρώμα που πριν μερικά χρόνια, μαζί με το κοραλί ήταν κάποιες από τις βασικές μας επιλογές στο mani/pedi και τώρα κάνει δυναμική επιστροφή.

Η matte εκδοχή δεν ταιριάζει καθόλου στο συγκεκριμένο βερνίκι, ωστόσο η περλέ, ιριδίζουσα είναι ιδανική. 

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε απλά ένα κλασσικό φούξια βερνίκι και να βάψετε τα νύχια των χεριών και των ποδιών σας. Αν σας φαίνεται υπερβολικό για τα χέρια σας, μπορείτε να το επιλέξετε για το πεντικιούρ σας και να συνδυάσετε ένα απλό nude, γαλακτερό στο μανικιούρ.

Διαβάστε ακόμη:

3 οικονομικά αρώματα, ιδανικά για τον ανοιξιάτικο καιρό

Γιατί το πρώτο πεντικιούρ της σεζόν πρέπει να έχει αυτό το χρώμα -Ταιριάζει σε όλες