Shutterstock
Shutterstock
ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Γιατί το πρώτο πεντικιούρ της σεζόν πρέπει να έχει αυτό το χρώμα -Ταιριάζει σε όλες


Η θερμοκρασία ανεβαίνει και τις επόμενες ημέρες θα απολαύσουμε πιο ανοιξιάτικες, καλοκαιρινές ημέρες.

Είναι απαραίτητο να προετοιμαστούμε και να κλείσουμε ραντεβού για πεντικιούρ. Σε περίπτωση που φορέσουμε σανδάλια, τα κάτω άκρα μας πρέπει να είναι περιποιημένα.

Τι χρώμα θα επιλέξουμε για το πρώτο πεντικιούρ της σεζόν;

Θέλουμε μία πασπαρτού απόχρωση. Ένα βερνίκι που ταιριάζει σε λευκές αλλά και σταρένιες επιδερμίδες. Ένα βερνίκι που δείχνει τα πόδια μας περιποιημένα, που είναι εντυπωσιακό τις βραδινές ώρες που θα φορέσουμε ένα ψηλό πέδιλο και που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από το στιλ και την ηλικία της.

Μήπως πάει το μυαλό σας ποιο είναι αυτό το βερνίκι;

Νομίζω είναι ένα χρώμα που όλες οι γυναίκες έχουμε τολμήσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας. Ενώ υπάρχουν και κάποιες που δεν το αλλάζουν με κανένα άλλο, τόσο για το μανικιούρ όσο και για το πεντικιούρ τους.

Shutterstock
Shutterstock

Ο λόγος για το εντυπωσιακό, απόλυτα femme fatale κόκκινο. Ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και που μπορούμε να επιλέγουμε όλο το χρόνο.

Επιλέγουμε την κλασσική κόκκινη απόχρωση -ούτε την σκούρα αλλά ούτε και την πολύ ανοιχτή. Αν θέλουμε να ακολουθήσουμε τα trends της εποχής, μπορούμε να επιλέξουμε μία πιο πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση. Ταιριάζει εξίσου σε όλες τις γυναίκες και είναι άκρως εντυπωσιακή.

Κόκκινο μανικιούρ/Shutterstock
Κόκκινο μανικιούρ/Shutterstock

Extra Info: Στο ραντεβού μας για πεντικιούρ φροντίζουμε να ζητήσουμε από τη nail expert να καθαρίσει τα νύχια μας από τυχόν παρανυχίδες. Προσέχουμε τις φτέρνες μας και αν χρειαστεί τις τρίβουμε με ράσπα για να είναι απαλές, λείες. Αποφεύγουμε τις υπερβολές με το μήκος των νυχιών, δε θέλουμε μακριά αλλά ούτε και κοντά, ένα κανονικό μήκος, σε σχήμα τετραγωνισμένο ή πιο οβάλ.

Τέλος αξίζει να αναφέορυμε ότι το συγκεκριμένο χρώμα στα πόδια, συνδυάζεται με οποιοδήποτε στα χέρια, nude, σκούρο ή ακόμα και ένα κόκκινο σε διαφορετικό τόνο.

Διαβάστε ακόμη:

Sexy-chic: Αυτά είναι τα πιο θηλυκά χτενίσματα και μπορείς να τα πετύχεις μόνη σου

3 διάφανες πούδρες που θα σετάρουν άψογα το μακιγιάζ και θα ενισχύσουν τη λάμψη στο πρόσωπό σου