Makeup Time/Shutterstock
Makeup Time/Shutterstock
MAKEUP POWDER

3 διάφανες πούδρες που θα σετάρουν άψογα το μακιγιάζ και θα ενισχύσουν τη λάμψη στο πρόσωπό σου


Το matte makeup look ανήκει στο παρελθόν, οι περισσότερες γυναίκες στις μέρες μας προτιμούν λεπτόρευστα, υγρά προϊόντα μακιγιάζ και αποφεύγουν να εφαρμόζουν πούδρα σε όλο το πρόσωπό τους.

Ωστόσο κάποιες φορές είναι απαραίτητο προϊόν, ιδιαίτερα σε κάποια σημεία στο πρόσωπο όπου η βάση έχει την τάση να "σπάει".

Η περιοχή κάτω από τα μάτια, εκεί που εφαρμόζουμε το concealer, το μέτωπο αλλά και το πηγούνι, ιδιαίτερα αν έχουμε έντονες ρυτίδες έκφρασης είναι κάποια από τα σημεία που μετά το foundation ή το concealer είναι απαραίτητο με ένα μεγάλο πινέλο να εφαρμόσουμε ελάχιστη διάφανη πούδρα.

Με άλλα λόγια λοιπόν η διάφανη πούδρα που συνήθως είναι σε μορφή σκόνης ή compact πρέπει να υπάρχει στο γυναικείο νεσεσέρ και να χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα. Ελάχιστη ποσότητα εφαρμόζεται με ένα μεγάλο πινέλο ή ακόμη και με την κυκλική μεριά του beauty blender-αρκεί να είναι στεγνό.

Επιλέξαμε 3 προϊόντα που περιέχουν shimmer και εκτός απ'το ότι σετάρουν το μακιγιάζ, δίνουν μία επιπλέον λάμψη.

Laura Mercier, Translucent Loose Setting Powder Glow
Laura Mercier, Translucent Loose Setting Powder Glow

Αν υπάρχει ένα προϊόν που κάνει ξεχωριστό το beauty brand Laura Mercier, αυτό είναι οι διάφανες πούδρες. Και σίγουρα όταν θα πάτε να αγοράσετε μία θα χαθείτε στις επιλογές που υπάρχουν. Η πρότασή μας για τα ανοιξιάτικα, καλοκαιρινά looks είναι η Translucent Loose Setting Powder Glow. Τελειοποιεί το μακιγιάζ, ενώ παράλληλα περιέχει λάμψη και ενισχύει τις γυαλάδες στο πρόσωπό σας.

Δοκιμάστε να την εφαρμόσετε μετά το bronzer για να ενισχύσετε την ηλιοκαμένη όψη στο μακιγιάζ σας!

Huda Beauty, Loose Powder - Sugar Cookie/Διαθέσιμη στα Sephora
Huda Beauty, Loose Powder - Sugar Cookie/Διαθέσιμη στα Sephora

Αν θέλετε το πρόσωπό σας να μη γυαλίζει, αλλά να έχει διακριτικές γυαλάδες στα κατάλληλα σημεία, η Huda Beauty έχει δημιουργήσει το ιδανικό προϊόν για εσάς.

Η loose powder με το χαρακτηριστικό υπέροχο λουλουδένιο άρωμά της κάνει λεία και μεταξένια την επιδερμίδα, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια της ημέρας να σπάσει το μακιγιάζ σας ή να νιώσετε το πρόσωπό σας αφυδατωμένο.

Too Faced, Born This Way Setting Powder- Poudre de finition
Too Faced, Born This Way Setting Powder- Poudre de finition

Είναι σαν ένα αέρινο πέπλο να αγκαλιάζει την επιδερμίδα του προσώπου σας και να τελειοποιεί το μακιγιάζ σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και κάνει πιο λεία και νεανική την όψη.

Χρησιμοποιείστε ελάχιστη ποσότητα και εφαρμόστε την με ένα μεγάλο πινέλο στα κατάλληλα σημεία.

Διαβάστε ακόμη:

Αν σας αρέσουν τα καθαρά, φρέσκα αρώματα, επενδύστε σε ένα από αυτά για την Άνοιξη του 2019

3 λόγοι που τα μαλλιά λαδώνουν τόσο συχνά -Τα λάθη που κάνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας