Zimmerman
Zimmerman
ΑΡΩΜΑ

Αυτά τα αρώματα είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσες για το καλοκαίρι του 2019


Είναι αυτή η περίοδος που αναζητάμε το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα.

Αυτό που θα μας χαρακτηρίζει για τους επόμενους μήνες.

Θέλουμε να είναι ανάλαφρο και να μας ταξιδεύει σε παραλίες, νησιά και εξωτικούς προορισμούς.

Φυσικά στην αγορά οι επιλογές είναι πολλές και κάθε γυναίκα μπορεί να βρει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα της, στο στιλ της.

Εμείς συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο αγαπημένα μας. Αρώματα που τα δοκιμάσαμε, τα ψεκάσαμε στο σώμα μας, είχαν διάρκεια για ώρες και έκαναν τους πάντες γύρω μας να αναρωτιούνται τι άρωμα φοράμε. 

Αν αναζητάτε αυτή την εποχή να επενδύσετε σε κάποιο άρωμα, βγείτε στα καταστήματα ομορφιάς και ψεκαστείτε με τα νέα ή τα κλασσικά, καλοκαιρινά λανσαρίσματα που κυκλοφορούν κάθε χρόνο. 

Κορίτσι στην πισίνα/Photo by Angelo Pantazis on Unsplash
Κορίτσι στην πισίνα/Photo by Angelo Pantazis on Unsplash

Δε χρειάζεται να κάνετε άμεσα την αγορά σας. Δοκιμάστε το στην επιδερμίδα σας για 24 ώρες, για να δείτε αν έχει διάρκεια και πώς μυρίζει καθώς περνούν οι ώρες. Επιπλέον κάντε ένα γκάλοπ και ρωτήστε δικούς σας ανθρώπους πώς τους φαίνεται το άρωμα επάνω σας, είναι αρκετά βοηθητικό για να καταλήξετε σε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα.

Ακολουθούν οι δικές μας προτάσεις. Όταν βρεθείτε σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών, ζητήστε να δοκιμάσετε και τα παρακάτω αρώματα.

Άκρως καλοκαιρινά που θα λατρέψετε από τον πρώτο ψεκασμό!


Estee Lauder, Bronze Goddess Eau Fraiche 2019 Body Mist: Καλοκαίρι σημαίνει Bronze Goddess. Η καλοκαιρινή σειρά του οίκου ομορφιάς Estee Lauder είναι κάτι που γνωρίζουν σχεδόν όλες οι γυναίκες και που επιλέγουν εδώ και χρόνια. Η βελούδινη υφή του Tiare Flower συνδυάζεται με την κρεμώδη καρύδα, το σανδαλόξυλο, τη βανίλια και τη λαμπερή ζεστασιά από το κεχριμπάρι. Είναι το απόλυτο άρωμα του καλοκαιριού και αν ακόμη δεν το έχεις μυρίζει, κάντο άμεσα!


Bobbi Brown, Beach Eau de Parfum: Αν έπρεπε να δώσουμε ένα άρωμα στο καλοκαίρι, θα μπορούσαμε να επιλέξουμε το Beach του οίκου Bobbi Brown. Με λουλουδένιες νότες είναι ένα άκρως αισθησιακό άρωμα που μπορείτε να το φοράτε από το πρωί, μέχρι το βράδυ.


Diptyque, Eau de Minthé: Αν αναζητάς ένα unisex άρωμα για εσένα και το σύντροφό σου, σου έχουμε την ιδανική επιλογή. Πρόκειται για ένα πικάντικο άρωμα Diptyque που ως νότες κορυφής έχει τη μέντα και μοσχοκάρυδο.


Tom Ford, Costa Azzurra Acqua: O οίκος Tom Ford μας καλεί να ταξιδέψουμε σε μαγικές παραλίες, μέσα από το νέο του άρωμα. Αιχμαλωτίζει την αίσθηση του δροσερού αέρα της παραλίας στο σώμα, τη στιγμή που τα δέντρα σμίγουν με το αλατισμένο άρωμα της θάλασσας και τη ζεστασιά του ήλιου.

Διαβάστε ακόμη:

Το χρώμα που επιλέγουν όλα τα it girls αυτή την περίοδο για τα νύχια τους

Powder Lipstick: Το κραγιόν που κάνει τα χείλη σου sexy, εντυπωσιακά