Shutterstock
Shutterstock
FALL 2019 TRENDS

Τι αλλάζει στο bob hairstyle το φθινόπωρο του 2019 -To δημοφιλές κούρεμα αποκτά άλλον αέρα


Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αναρωτιούνται αν το καρέ χτένισμα θα είναι στη μόδα την επόμενη σεζόν.

Προσωπικά θεωρώ ότι το bob hairstyle, το γνωστό σε όλους καρέ μαλλί είναι all time classic επιλογή και δεν φεύγει ποτέ από από τα top trends. 

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι γυναίκες που παραμένουν πιστές στο συγκεκριμένο hairstyle εδώ και χρόνια και δεν αφήνουν τα μαλλιά τους να μακρύνουν περισσότερο από το ύψος των ώμων.
Κλασικό, κομψό, χαρίζει αυτοπεποίθηση και στιλ σε κάθε γυναίκα, ενώ με ελάχιστο styling μπορεί να δώσει από την πιο elegant μέχρι την πιο sexy διάθεση στο γυναικείο hairstyle.

Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν πως το καρέ είναι top επιλογή για μία ακόμη χρονιά και θα παραμείνει στην κορυφή για πολλές σεζόν ακόμη. 

Αυτό που αλλάζει για το φθινόπωρο του 2019 -την εποχή που αναζητάμε την ανανεώση στο στιλ και ιδιαίτερα στο beauty style μας- είναι το styling.

Καρέ μαλλί με όγκο και κίνηση!

Το θέλουμε πιο ανάλαφρο, πιο ακατάστατο, πιο messy. Αποφεύγουμε τα αυστηρά, ίσια μαλλιά, τις τελειοποιημένες μπούκλες, γενικότερα τα αυστηρά χτενίσματα. Θέλουμε τα μαλλιά να έχουν αυτή την ανάλαφρη, φυσική κίνηση.

Τούφες να κινούνται δεξιά και αριστερά, ανάλογα με το πως τα έχουμε σετάρει με τα δάχτυλά μας.

Bob haircut/Shutterstock
Bob haircut/Shutterstock

Χρησιμοποιούμε προϊόντα όπως το salt spray και hairspray που δίνουν κίνηση. Ελάχιστο λάδι στις άκρες θα ενισχύσει τη λάμψη, ενώ θα τα κάνει πιο ενυδατωμένα και θα ενισχύσει τη φυσική τους κίνηση.
Αφήνουμε στην άκρη πιστολάκι, ψαλίδι και πρέσα μαλλιών και δίνουμε στιλ με τα δάχτυλά μας. Όσο πιο ατημέλητο και μη επιτηδευμένο είναι το χτένισμα του καρέ μας, τόσο πιο in-fashion είμαστε!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή η σκιά θα πρωταγωνιστήσει στα φθινοπωρινά looks

Αν αναμείξεις αυτά τα δύο προϊόντα που έχεις στο ντουλάπι σου, θα δημιουργήσεις το καλύτερο mix ενυδάτωσης