Jeremy Scott/Instagram
Jeremy Scott/Instagram
PUNK INSPIRATION

Punk is Back: To beauty style που μονοπωλεί τα catwalks τις τελευταίες δύο σεζόν


Είναι ένα beauty style που δεν το προτιμούν πολλές γυναίκες.

Ωστόσο στη σεζόν που διανύουμε αλλά και στην επόμενη, όπως είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη, το punk ύφος στο makeup αλλά και το hairstyle έχει την τιμητική του.

Το μαύρο μολύβι εφαρμόζετε σε όλο το κινητό βλέφαρο, στις άνω αλλά και τις κάτω ρίζες. Η γκρι σκιά τονίζει όλο το κινητό βλέφαρο δίνοντας edgy χαρακτήρα στο look. Όσο για τα μαλλιά είναι τραβηγμένα προς τα πίσω και έχουν wet υφή, χαρακτηριστικά που θυμίζουν έντονα την punk κουλτούρα.

Rag & Bone, Vera Wang, Proenza Schouler, Tom Ford, Helmut Lang είναι κάποιοι από τους οίκους μόδας που επέλεξαν το punk beauty style για τη SS 2020 συλλογή τους. Αυτή η αισθητική συνδυάζει τη σκοτεινή πλευρά της γυναίκας με τη δυναμικότητά της. Έχει πιο κομψό-elegant χαρακτήρα, κάτι που την κάνει πιο προσιτή ακόμα και από γυναίκες που παραμένουν λάτρεις του κλασσικού στιλ και δύσκολα ξεφεύγουν από αυτό.

Proenza Schouler SS 2020

 

Όσο για τη σεζόν FW 2019 εκεί είδαμε τον οίκο Versace να πρωταγωνιστεί στην punk κουλτούρα, με το μαύρο μολύβι να κυριαρχεί στις ρίζες των βλεφάρων και το ατημέλητο, slick hairstyle να χαρίζει ακόμα περισσότερο.

Versace FW 2019

Στο 2019 αρκεί μία μικρή πινελιά στο beauty style για να θυμίζει punk κουλτούρα το look μα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το look που είδαμε στον οίκο Louis Vuitton. Καθαρή επιδερμίδα, κόκκινα χείλη, σγουρά μαλλιά και κοντές αφέλειες που ήταν και η χαρακτηριστική punk πινελιά.

 

Louis Vuitton SS 2020

Διαβάστε ακόμη:

Το μολύβι φρυδιών που χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια -Χαρίζει απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα στο σχήμα μου