Shutterstock
Shutterstock
MFW S/S 2020

Οι 7 τάσεις που θα δούμε το 2020 -Κατευθείαν από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου


«O ανθρωπος είναι πιο σημαντικός από τα ρούχα και το προσωπικό στιλ, πιο σημαντικό από τη μόδα»: αυτό ήταν το μήνυμα της Miuccia Prada στο φετινό σόου του οίκου της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Αυτή η σκέψη εκφράζει με τον πιο εύστοχο τρόπο την «λογική» που θα πρέπει να διέπει τις εμφανίσεις μας αυτή τη σεζόν και κάθε σεζόν: τα ρούχα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μέσο έκφρασης της προσωπικότητάς μας και οι επιλογές μας θα πρέπει να την χαρακτηρίζουν.

Στους δρόμους του Μιλάνου, οι γυναίκες άφησαν την εξωστρέφεια να τις οδηγήσει σε ευφάνταστους συνδυασμούς.

Ο -απελευθερωτικός- μαξιμαλισμός ήταν το ρεύμα που τις παρέσυρε σε στιλιστικούς δρόμους που ξεφεύγουν από την «εγκράτεια» του κλασικού στιλ. Μερικές από τις τάσεις που κυριάρχησαν στις street style εμφανίσεις της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, τις είδαμε και στις Fashion Weeks που προηγήθηκαν.

7 τάσεις πρωταγωνίστησαν στους δρόμους του Μιλάνου: κάποιες από αυτές θα πρωταγωνιστήσουν και στις εμφανίσεις σας στους δρόμους της Αθήνας.

1) Chocolate Brown: Zεστό καφέ, η luxurious απόχρωση που αγαπούν (ιδιαιτέρως) φέτος οι fashionista. Aναβαθμίζει κάθε οutfit.

 

 

2) Μαξιμαλισμός: Ενα μόνο print ποτέ δεν είναι αρκετό. Ο συνδυσμός διαφορετικών print σίγουρα δεν συγκινεί τις γυναίκες που επιλέγουν μονοχρωματικά look. Ομως, ο μαξιμαλισμός είναι εδώ και προστάζει εξωστρέφεια. 

 

3) Τοtal black: Επιβλητικό, σοφιστικέ, αισθησιακό, μυστηριακό. 

 

 

4) Pink! Το ροζ σε όλους τους τόνους ξεχύθηκε στους δρόμους του Μιλάνου. 

 

 

 

 

5) Αnimal prints: Για άλλη μια σεζόν, κάνουν επέλαση στις εμφανίσεις των fashionista. 

 

 

6) Πουκάμισο μέσα από φόρεμα: Ιδανικός συνδυασμός για τα office look του φθινοπώρου. 

7) Leather: Το δέρμα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των τάσεων αυτής της σεζόν. Eνα δερμάτινο πουκάμισο, φούστα ή φόρεμα, είναι must αυτή τη σεζόν.